Eurosport

Rørt Murray om karrierestop: Smerten bliver værre dag for dag

Rørt Murray om karrierestop: Smerten bliver værre dag for dag

11/01/2019 kl. 10:14Opdateret 11/01/2019 kl. 10:22

Andy Murray blev hofteopereret i januar sidste år, men Murray er stadig ikke kommet over sin skade, der forvolder ham så maget smerte, at han måske bliver tvunget til at stoppe, før han vil.

31-årige Andy Murray har planlagt at stoppe sin karriere efter Wimbledon i år, men på grund af ulidelige smerter frygter briten, at han muligvis bliver nød til at stoppe før. Australian Open kan endda bliver hans sidste turnering.

" Jeg vil gerne spille indtil Wimbledon. Det er dér, jeg gerne vil stoppe, men det er ikke sikkert, at jeg er i stand til det."

Video - Rørt Murray om karrierestop: Smerten bliver værre dag for dag

00:48

Den tredobbelte Grand Slam-vinder blev opereret i januar sidste år, og det er netop smerterne i Murrays højre hofte, som gør, at han ikke kan spille på det niveau, som tidligere sendte ham øverst på verdensranglisten.

"Jeg har været i store smerter i 20 måneder nu og har gjort stort set alt, hvad jeg kunne for at få min hofte til at føltes bedre, og det har ikke hjulet særligt meget," siger Murray på et pressemøde i Melbourne forud for Australian Open på mandag og forsætter:

"Jeg er et bedre sted, end jeg var for seks måneder siden, men jeg har stadig mange smerter. Jeg kan stadig spille tennis på et nogenlunde niveau, men smerterne gør, at jeg ikke kan spille på det niveau, som jeg engang havde."

Australian Open Generisk