Tennisspilleren Nick Kyrgios er testet positiv for COVID-19.
Det oplyser australieren på sin Instagram-profil mandag.
Nick Kyrgios skulle have mødt italienske Fabio Fognini i ATP-turneringen Sydney Tennis Classic, men den positive test tvang ham til at trække sig i 11. time.
Australian Open
Highlights: Kyrgios og Kokkinakis nedkæmper Pütz og Venus
25/01/2022 PÅ 11:37
Det betyder også, at det lige nu står uklart, hvorvidt australieren skal spille Grand Slam på eget grus, når første parti i Australian Open skal spilles d. 17. januar.
Foreløbigt er der dog ikke nok grund til at male fanden på væggen. Kyrgios er nemlig symptomfri og ved godt mod, forlyder det i hans Instagram-story.
”Kære alle. Jeg vil gerne være åben og transparent over for alle. Grunden til, jeg har måttet trække mig fra Sydney, er, fordi jeg er testet positiv for COVID. Lige nu føler jeg mig sund og rask, og jeg har ingen symptomer. Jeg ønsker alle det bedste og håber, at I vil forholde jer i sikre omgivelser. Hvis alt går godt, ser jeg jer alle til Australian Open,” skriver Kyrgios.
I september trak sig i foregående uge fra Melbourne Summer Set efter at have oplevet astmalignende symptomer. Her var der dog ikke tale om COVID 19.
Nick Kyrgios kan bryste sig af seks ATP-titler og tre finalepladser. Australieren har endnu ikke vundet en Grand Slam-turnering.
Australian Open
”Jeg har aldrig arbejdet så hårdt for at holde mig inde i en kamp” – Ærgerlig Tauson efter nederlag
22/01/2022 PÅ 07:49
Australian Open
Tauson og Løchte i aktion natten til lørdag på discovery+ og Eurosport
21/01/2022 PÅ 09:56