Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Australian Open-deltagelse usikker: Nick Kyrgios tester positiv for COVID-19

Lauge Germundsson

Opdateret 10/01/2022 og 12:59 GMT+1

Mandag testede australske Nick Kyrgios positiv for COVID-19 og måtte derfor trække sig fra Sydney Tennis Classic i sidste øjeblik. Nu er det usikkert, om australieren deltager i Australien Open.

Nick Kyrgios jagt på sin første Grand Slam-titel er indtil videre sat over styr.

Foto: Eurosport

Tennisspilleren Nick Kyrgios er testet positiv for COVID-19.
Det oplyser australieren på sin Instagram-profil mandag.
Nick Kyrgios skulle have mødt italienske Fabio Fognini i ATP-turneringen Sydney Tennis Classic, men den positive test tvang ham til at trække sig i 11. time.
Det betyder også, at det lige nu står uklart, hvorvidt australieren skal spille Grand Slam på eget grus, når første parti i Australian Open skal spilles d. 17. januar.
Foreløbigt er der dog ikke nok grund til at male fanden på væggen. Kyrgios er nemlig symptomfri og ved godt mod, forlyder det i hans Instagram-story.
”Kære alle. Jeg vil gerne være åben og transparent over for alle. Grunden til, jeg har måttet trække mig fra Sydney, er, fordi jeg er testet positiv for COVID. Lige nu føler jeg mig sund og rask, og jeg har ingen symptomer. Jeg ønsker alle det bedste og håber, at I vil forholde jer i sikre omgivelser. Hvis alt går godt, ser jeg jer alle til Australian Open,” skriver Kyrgios.
I september trak sig i foregående uge fra Melbourne Summer Set efter at have oplevet astmalignende symptomer. Her var der dog ikke tale om COVID 19.
Nick Kyrgios kan bryste sig af seks ATP-titler og tre finalepladser. Australieren har endnu ikke vundet en Grand Slam-turnering.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Relateret indhold
Del denne artikel
Annonce
Annonce