Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Følger danskerne op på den flotte sæson-debut? Se sæsonens andet Grand Prix lørdag på discovery+

Emil Iversen

Udgivet 12/05/2022 og 10:21 GMT+2

Anders Thomsen, Leon Madsen og Mikkel Michelsen er alle i top fem efter sæsonens første speedway-grand prix i Kroatien. Nu skal de danske kørere følge op i Polen – se kvalifikation fredag klokken 17 på discovery+ og grand prix’et lørdag fra 18.30 på discovery+ og 6’eren.

Polsk sejrsherre i Kroatien: Bartosz vinder finalen foran danskerne i aftenens FIM Speedway GP

Lørdag den 30. april tog danske Anders Thomsen, Leon Madsen og Mikkel Michelsen hul på FIM VM i speedway med første grand prix i Kroatien.
Det blev til en flot dansk aften, hvor alle tre kørere kom i semifinalerne.
Efter første grand prix indtager Mikkel Michelsen tredjepladsen med 16 point, Anders Thomsen fjerdepladsen med 14 og Leon Madsen femtepladsen med 12 point.
Lørdag står den igen på grand prix og denne gang i Polen, hvor danskerne skal forsøge at udfordre hjemmebanefavorit og vinder af første grand prix i Kroatien, Barstosz Zmarzlik.
Se med fra 18.30 på discovery+ og 6’eren, hvor vores engelske kolleger bager op til en aften med fuld fart i Warszawa med 54.000 polske fans klar på lægterne.
Fra klokken 19:00 bringer vi dig helt tæt på løbet med vores eksperter Hans Andersen og Lars Munkedal, som sidder klar i kommentatorboksen til at guide dig igennem hvert et heat.
To store kapaciteter indenfor sporten, hvor Hans Andersen er tidligere rytter og kaptajn for det danske VM-hold.
Allerede fredag aften kan du se danskerne i aktion, når de skal i aktion i kvalifikationen. Det er fra klokken 17:00 på discovery+.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Relateret indhold
Del denne artikel
Annonce
Annonce