Eurosport

SÅDAN SER DU VINTER-OL PÅ EUROSPORT.DK OG EUROSPORT PLAYER

SÅDAN SER DU VINTER-OL PÅ EUROSPORT.DK OG EUROSPORT PLAYER

01/02/2018 kl. 13:29Opdateret 01/02/2018 kl. 13:54

For første gang under Vinter-OL 2018 vil Eurosport Player-abonnenter have mulighed for at se livesport og premium-indhold på eurosport.com samt på Eurosport Player.

For første gang under Vinter-OL 2018 vil Eurosport Player-abonnenter have mulighed for at se livesport og premium-indhold på eurosport.com samt på Eurosport Player. På eurosport.com kan du se din yndlingssport i et "enriched environment" sideløbende med liveresultater, nyheder og andre features. Hvis du har problemer med at registrere dig eller bruge din Eurosport Player-konto, kan du gå ind på vores hjælpeside på. Vi ved, det er en stor ændring, så her er nogle væsentlige punkter, hvis du har brug for hjælp:

Kan jeg stadig se Eurosport Player?

Ja! Der er ingen ændringer i den forbindelse.

Det er nyt for mig, hvad skal jeg gøre?

Du skal oprette en Eurosport Player-konto ved at gå ind på eurosportplayer.com og tilmelde dig. Gå derefter ind på eurosport.com og log ind med dit nye brugernavn. Du vil blive bedt om at gøre dette, hvis du klikker på en video på den side, der viser Eurosport Player-logoet. Logoet betyder, at indholdet kun er tilgængeligt for Eurosport Player-abonnenter.

Hvorfor skal jeg logge ind for at se indhold på eurosport.com?

Fordi samtidig med, at vi er glade for at kunne vise premium-indhold på eurosport.com, så kræver det stadig et abonnement at se det allerbedste af det, vi kan tilbyde: livestreaming og genudsendelser "on demand".

Hvad er forskellen mellem mit Eurosport Player-login og mit eurosport.com-login?

Eurosport Player er en betalingstjeneste, der giver dig mulighed for at se premium-sport. Med et eurosport.com-login kan du kun kommentere på nyhedshistorier på eurosport.com. De to er adskilte.

Jeg har problemer med at logge ind – hvad gør jeg?

Kontakt kundeserviceteamet hos Eurosport Player

Kan jeg se video fra eurosport.com på mit tv?

Det er desværre endnu ikke muligt. Hvis du gerne vil bruge denne teknologi, kan du benytte vores Eurosport Player-tjeneste.

De nyeste videoer