OL 2024: Sådan sikrer du dig billetter til OL i Paris i 2024

Nicklas Holk

Opdateret 28/11/2022 og 16:11 GMT+1

For første gang i den olympiske historie vil billetter udelukkende blive solgt på en enkelt, centraliseret og digital platform, som vil være åben for alle fans på samme tid. Gennem denne platform vil næsten 10 millioner billetter være tilgængelige.

OL 2024: Sådan sikrer du dig billetter til OL i Paris i 2024

Foto: Eurosport

Billetprocessen er blevet skitseret til de olympiske lege i Paris 2024. Hvordan vil det hele fungere, og hvad er de vigtigste datoer? Find ud af alt hvad du behøver at vide her.
Den første fase af billetprocessen til de olympiske lege i Paris 2024 åbner den 1. december.
Det vil være på denne dato, at fans over hele verden vil have deres første mulighed for at sikre sig billetter til de længe ventede olympiske lege i Paris 2024.
Det første skridt til at sikre, at du kan få en plads til legene, vil være ved at tilmelde dig lodtrækningen til det første salg af billetter, der finder sted mellem den 1. december og 31. januar. Kun de udvalgte fra lodtrækningen vil få mulighed for at købe billetter, så nøglen er at tilmelde sig lodtrækningen for at få chancen.
Du skriver dig op til lodtrækningen inde på den officielle hjemmeside for OL 2024 i Paris.
Billetterne du allerede fra den 1. december kan skrive dig op til lodtrækningen om, er til alle stederne begivenhederne vil finde sted, med undtagelse af surfing og åbningsceremonien.
Fans vil være i stand til at personliggøre deres oplevelse gennem 'Make Your Games'-pakker, som er designet til at sikre, at tiden tilbragt i Paris og steder rundt om i Frankrig er fuldt skræddersyet til den enkelte person.
Efter at have tilmeldt sig lodtrækningen mellem den 1. december og 31. januar, er der endnu en dato at have in mente.
Den 15. februar kommer ’Make Your Games’-pakkerne til salg.
Fans udvalgt fra lodtrækningen vil modtage en e-mail med et specifikt tidsrum, som giver adgang til 'Make Your Games'-pakkens salg i 48 timer.

Step 1 – Pakkesalg

1. december 2022 – 31. januar 2023: Tilmeld dig din konto via den officielle hjemmeside og deltag i lodtrækningen om 'Make Your Games'-pakker
15. februar – 15. marts 2023: Hvis du trækkes ud i lodtrækningen, skal du gå ind på billethjemmesiden under dit tildelte købstidsrum og købe dine 'Make Your Games'-pakker.

Step 2 – Enkeltbilletsalg

Marts - maj 2023: Ansøg om lodtrækning af enkeltbilletsalg
Maj 2023: Enkeltbilletsalg åbner
Hver 'Make Your Games'-pakke med billetter inkluderer tre sessioner samlet i henhold til købers præferencer. For at oprette en pakke vil en person være i stand til at:
Vælg tre sessioner fra alle sportsgrene på programmet, afhængig af tilgængelighed og valg.
Vælg op til seks billetter til hver session.
Pakkerne er designet til at være fleksible, så de passer til købernes behov, uanset om de deltager på egen hånd, med venner eller som familie.
Et maksimalt antal på 30 billetter vil være tilladt pr. konto i alle olympiske salgsfaser tilsammen.
I efteråret 2023 bliver der sat mere end tre millioner billetter til salg til de paralympiske lege.
Du kan også melde dig ind i 'Paris 2024 Club' og øge dine chancer for at købe en billet.
Som den officielle Paris 2024-hjemmeside forklarer, vil du modtage alle billetoplysninger på forhånd for at forsøge at vinde din prioriterede adgang.
Som medlem af 'Club Paris 2024' vil du have fortrinsadgang til 'Make Your Games'-pakkesalg, hvis du bliver udvalgt. I de første fire dages salg vil der blive reserveret pladser til dig.
- Vi ønsker virkelig at gøre Paris 2024 til det første OL med fuld adgang, og vi er fuldt ud dedikerede til at bringe dette koncept ud i livet, sagde Tony Estanguet, præsident for Paris 2024.
- Vi glæder os så meget til udsigten til, at Paris deler sine ikoniske lokationer og spillesteder med fans, så de kan mærke de følelser og magiske atmosfære, som fyldte stadioner vil give. Det er ikke kun atleterne, der gør sig klar til legene, det er også tilskuerne, og deres rejse starter nu!
De olympiske lege vender tilbage med Paris 2024 og du kan se det hele på discovery+.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce