Danmarks fedeste sommerjob? Vi søger OL-ansatte til vores digitale redaktion

Emil Iversen

Udgivet 06/05/2024 og 15:21 GMT+2

Spænd buen, stram kæden og sæt sejlet. Et hav af OL-discipliner skydes meget snart i gang til OL i Paris. Kunne du tænke dig at dække den nye verdensrekord i 100-meter, de små mirakler, de gribende historier og de danske håb? Vi er på udkig efter en OL-ansatte til vores digitale sportsredaktion hos Warner Bros. Discovery.

Danmarks fedeste sommerjob? Vi søger OL-ansatte til vores digitale redaktion

Foto: Getty Images

OL i Paris står for døren, og i den forbindelse leder vi efter content producere til en månedsansættelse på 37 timer om ugen fra 15. juli-15. august.
Du kommer til at være en vigtig del af vores digitale team, der hver dag dækker de olympiske lege. Du er med til at sikre trafik og udgivelser af indhold på vores forskellige platforme, så vi skaber den størst mulige eksponering af OL og vores OL-programmer på vores nye streamingtjeneste Max.
Udover at arbejde med de største sportsøjeblikke fra legene, kan du også se frem til at arbejde med Esben Bjerre og Peter Falktofts OL-program, I Paris Går Det Godt, som vi viser hver dag under OL på Max.
Dine primære arbejdsopgaver
  • Produktion og udgivelse af artikler, klip, interviews og highlight-pakker til eurosport.dk
  • Kreativ videoproduktion på vores sociale medier
  • Produktion og udgivelse af klip og teasere fra I Pars Går Det Godt med Esben Bjerre & Peter Falktoft
  • Idéudvikling på vores digitale OL-dækning
  • Dialog og samarbejde med vores internationale kolleger på tværs af Eurosport-landene
 
Dine kvalifikationer
  • Du har læst eller læser på en relevant videregående uddannelse – fx Medievidenskab, Kommunikaion, IT-studier, Journalistik eller lignende
  • Du interesserer dig for digitale medier og tendenser
  • Du har en naturlig interesse for sport
 
Du vil i vores oplæringsproces blive sat ind i, hvordan vi arbejder med Avid, Adobe-pakken, Meta Business Manager og vores CMS- og VMS-systemer.
Du vil arbejde i Mileparken 20A, Skovlunde med den redaktionelle afdeling og TV-produktion.
Send dit CV og en ansøgning med en kort beskrivelse af dig selv og din motivation for at søge jobbet til emil.iversen@wbdcontractor.com.
 
Vi afholder samtaler løbende, og stillingerne bliver besat, når de rette kandidater er fundet. Løn vil blive aftalt med udgangspunkt i kandidatens kvalifikationer.
 
Hvis du har spørgsmål til stillingen kontakt venligst Content & Streaming Editor, Emil Iversen, på emil.iversen@wbdcontractor.com.
 
Vi glæder os til at høre fra dig!
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce