Motocross er en tempo-, adrenalin-, og spændingsfyldt motorsport, og dansk motocross buldrer derud af, på et hidtil uset niveau. Thomas Kjer Olsen vandt VM-sølv sidste år som den første dansker nogensinde, og er i 2020 favorit til guldet. Desuden bugner dansk motocross af internationalt talent, og dem kommer Eurosport og Dplay til at følge hele vejen. Vi dækker hele VM-serien, og bringer dig alle de analyser, indsigter og debatter du kan ønske dig - ligesom vi også dækker DM-serien, og bringer dig nyheder om dansk motocross generelt!
  • Du kan derfor følge VM i motocross på Eurosport 1 & 2, Eurosport.dk og alle VM-heats på Dplay!
https://i.eurosport.com/2020/01/29/2765149.jpg
Motocross
Danskernes chancer i Motocross of Nations: Podieplacering er realistisk
23/09/2021 PÅ 12:47
Endnu et spændende dansk navn er også unge Mikkel Haarup, som er at finde bag startbommen til alle afdelinger af VM, og hans form har aldrig været bedre, udtaler han. Kan Mikkel køre sig ind i top 10 – eller måske gøre det endnu bedre? Find ud af det, når vi tager dig igennem 20 afdelinger af verdens største motocross-serie, der gæster kontinenter over hele kloden, og har deltagere fra alle verdensdele. Vi slutter sæsonen af med et brag, når vi desuden giver dig den bedste dækning af VM for hold i Frankrig, hvor vi følger Team Danmark helt til målstregen!
Vi sørger i det hele taget for at følge dansk motocross tæt – faktisk så tæt som vi overhovedet kan komme. Motocross Magasinet med Mikkel Wendelboe og Nicholas Schrøder er et Eurosport-format, som kommer til at tage pulsen på alt, hvad der rører sig dansk motocross. Du får fyldige sammendrag fra alle afdelinger af DM, dugfriske nyheder, debatter om de ting der definerer sporten og så får du selvfølgelig også bagom-content og ekstra insights fra TKO-lejren, igennem hele VM-sæsonen. Et magasin til den gasgale motorsports-fanatiker.
https://i.eurosport.com/2020/01/29/2765153.jpg
Det bliver et godt år for dansk motocross, og du kan være med hele vejen! Første actionfyldte stop, bliver allerede det årlige, internationale Supercross i Herning den 31. januar-1. februar, hvor Jyske Bank Boxen igen bygges om til en crossbane, og en stribe brage danskere, skal kæmpe imod udenlandske specialister. Motocross Magasinet guider dig igennem det hele, og så kigger vi også på, hvad du kan glæde dig til under VM, hvad DM kommer til at bringe og så er der også nyt om et nyt Freestyle Motocross-program på Dplay!
#GoTKO #GoMotocrossMagasinet
Motocross
discovery+ viser VM i Motocross for hold søndag
23/09/2021 PÅ 12:14
Motocross
Ugens motocross-spørgsmål: Hvem er historiens største motocross-legende?
14/07/2021 PÅ 14:24