Af Mikkel Wendelboe
Der har været rift om Mikkel Haarup, som sluttede 2021-sæsonen stærkt af. Danskeren har dog har valgt at fortsætte på Kawasaki, men for et nyt team.
- Jeg er super glad for den nye aftale, og glæder mig til at komme i gang, sammen med DRT Kawasaki, som jeg har skrevet kontrakt med, ligesom jeg også har Kawasaki EU bag mig igen. Til næste år skal jeg igen køre en fuld sæson i VM MX2-klassen, og det er igen her mit primære fokus kommer til at ligge.
Motocross
Motocross-studiet afrunder Mikkel Haarups sæson: Mikkel har potentialet til at blive verdensmester
19/09/2022 OG 12:50
- Steve Dixon og DRT har stor erfaring med sporten på højeste plan og har båret mange kørere frem igennem tiden, og jeg glæder mig til at blive en del af teamet og til at gøre brug af deres erfaringer.
Det er fortsat i VM MX2-klassen, at Mikkel Haarup kommer til at slå sine folder, og han føler, at han har taget et skridt i den rigtige retning for at indfri ambitionen om at komme endnu tættere på verdensmester-titlen.
- Jeg kommer igen til at være til start på en Kawasaki KX250, som jeg er rigtig glad for at køre på, og jeg føler at vi har et super konkurrencedygtigt setup. Jeg kommer også igen til at have Team Danmark og Emil Larsen med på sidelinjen, og jeg er fuld af forventning til den kommende sæson allerede nu. Nu begynder arbejdet med at få fintunet den nye cykel, så jeg kan være 100% klar til at den nye sæson starter om nogle måneder. Mit mål i år er at kæmpe med i toppen af tabellen, og med de her folk bag mig, føler jeg at det er muligt.
- Jeg føler, at det her skifte er det bedste for mig lige nu, da DRT har kunnet indfri nogle krav og ønsker fra min side, som jeg tror er vigtige i forhold til at opnå målet om at blive verdensmester, forklarer Mikkel Haarup.
Mikkel Haarups nye team manager, Steve Dixon, glæder sig til at se, hvad de kan få ud af danskeren.
- Det her er mit 33. år som teamejer, og hvert år er en ny udfordring. Det her år bliver ingen undtagelse - vi er super glade for at byde Mikkel velkommen til teamet.
- Det bliver et yderst interessant projekt, da han stadig har tre år tilbage i MX2-klassen, og at han allerede har været på podiet og haft en masse gode resultater, gør mig virkelig spændt på om jeg kan bringe det bedste ud af ham.
- Der er absolut ingen grund til, at han ikke kan være med i toppen til hvert GP. Jeg har brugt noget tid sammen med Mikkel, og jeg kan virkelig godt lide hans attitude, beslutsomhed og professionalisme - han er en fornøjelse at arbejde sammen med.
Årets første grand prix køres søndag den 20. februar og kan streames gratis på discovery+.
Motocross
”Folk går fuldstændig amok” – Motocross-studiet ser frem mod Motocross of Nations
19/09/2022 OG 12:34
Motocross
Store forventninger til danskerne til Speedway of Nations: Danmark skal vinde med det hold
26/07/2022 OG 11:18