Tekst: Mikkel Wendelboe

Der var mange gange vi heppede på kronjyske Glen Meier under 2020-versionen af VM i motocross på Dplay. Han fik VM-debut, hentede siden sine første VM-point, og vi fulgte ham hele vejen.

Motocross
Kalenderen for VM i motocross 2021 er offentliggjort
17/11/2020 PÅ 12:43

Og når discovery+ blænder op for VM i motocross 2021 i april, så får vi heldigvis lov at se mere til Glen. Danskeren har nemlig fundet sig et hjem for næste sæson – og det kommer med VM-starter som en del af pakken.

Nærmere bestemt 6 af dem. Glen skifter samtidig sin Yamaha ud med en KTM, som er et mærke han har kørt mange år på i forvejen, og teamet omkring ham får navnet Miljøexperten EasyMX Racing.

Her bliver målet at gøre en god figur til udvalgte VM-afdelinger, og så samtidig markere sig så meget som muligt på den internationale scene.

- Jeg glæder mig til at komme i gang på KTM og for mit nye team. Jeg ved det er en god crosser, så jeg glæder mig til at køre med i de VM-afdelinger jeg kan få start til.

- Jeg håber på at kunne køre en del DM-afdelinger, så jeg kan drille de andre i toppen lidt.

- Og jeg er utroligt glad for at Per Meldgaard, Miljøexperten og Anders Green fra EasyMX vil hjælpe mig med at opnå mine mål i 2021, siger Glen Meier.

Foto: MXJuly

Foto: Eurosport

I modsætning til sidste år, hvor Glen tørnede ud for et italiensk team, så er det altså nu et dansk team der skal være hans hjem i ryttergården.

Per Meldgaard er manden bag Miljøexperten EasyMX Racing, og han glæder sig til at bringe endnu mere dansk til VM.

- Vi glæder os utroligt meget til at hjælpe Glen, som vi i forvejen kender godt. Glen har gjort det godt i år, og den succes kan vi forhåbentlig bygge videre på.

- Jeg synes også det er spændende med et dansk VM-team, og det at kunne komme ud på den store scene for fornuftige penge. Vi har tidligere hjulpet flere kørere herhjemme, men nu bliver det lidt færre og så altså med VM-deltagelse, siger Per Meldgaard.

Hvilke VM-afdelinger vi får Glen at se til, er ikke meldt ud endnu.

Motocross
Stille og roligt i gang – En motocross-status
19/05/2020 PÅ 13:25
Motocross
TKO holder sig parat
08/04/2020 PÅ 07:45