Af Mikkel Wendelboe.
Thomas Kjer Olsen i bedring
Thomas Kjer Olsen startede sin sæson i fin stil, og lå til at cementere sig som fast mand i top 5 i MXGP-klassen, da han styrtede og slog sin hånd i Argentina. Det betød et par uger på sidelinjen, så der var stor jubel, da det danske es – og tidligere tredobbelte VM-medaljetager – var klar igen til månedens sidste GP i Letland. En bane Thomas har vundet to GP’er på tidligere.
Motocross
Motocross-studiet afrunder Mikkel Haarups sæson: Mikkel har potentialet til at blive verdensmester
19/09/2022 OG 12:50
Desværre styrtede danskeren igen under kvalifikationen, denne gang mere alvorligt. Han pådrog sig skader der gjorde at han efterfølgende måtte lægges i kunstigt koma. Heldigvis er seneste nyt, at Thomas er vågen af sin koma, at han kan bevæge arme og ben, og gør gode fremskridt. Inden længe flyttes han fra Letland og til Danmark, for at fremme bedringen yderligere.
Hele motocross-miljøet i Danmark, har efterfølgende vist deres support i massiv stil, og stået sammen for at sende de bedste tanker til Thomas Kjer Olsen.
Mikkel Haarup i fantomform
Mikkel Haarup har taget årets VM-serie med storm. Det står tydeligt, efter april måneds GP’er. Danskeren der før årets serie havde en enkelt podieplacering til sit navn, har imponeret alt og alle, siden sit skifte til britiske Big Van World MTX Kawasaki.
I Argentina kørte han sig på podiet for anden gang i karrieren, og allerede til afdelingen efter, i Portugal, leverede han sit bedste nogensinde, med en samlet andenplads. En tredjeplads i Arco di Trento i Italien gangen efter, sendte for alvor Mikkel i verdens søgelys. Han ligger nu på en delt tredjeplads i kampen om VM i MX2-klassen, og ligner en der kan holde momentum.
Bastian Bøgh er tilbage.
Efter at have misset de første GP’er på grund af en rygskade, så vendte Bastian Bøgh Damm tilbage, under GP’et i Letland. Han viste god fart, og ligner en der er klar på at kæmpe med om de samlede top 10-placeringer. Indtil videre har han en enkelt samlet top 10 på resultatlisten.
Samtidig var der gensyn med Glen Meier, som fik et par VM-GP’er mere, og høstede point både i Arco di Trento og i Letland.
Feltet rykker til Maggiora
Næste GP på kalenderen ligger i billedskønne Maggiora i Italien, hvor der før er blevet vendt op og ned på stillingerne. Det er et sted danskerne kører godt, og før har høstet store resultater. Du kan som altid følge GP’et på discovery+.
Motocross
”Folk går fuldstændig amok” – Motocross-studiet ser frem mod Motocross of Nations
19/09/2022 OG 12:34
Motocross
Store forventninger til danskerne til Speedway of Nations: Danmark skal vinde med det hold
26/07/2022 OG 11:18