Der var dog rigtig gode ting af spore hos dem alle tre, og vi fik lige et par ord fra dem, ovenpå strabadserne.
Thomas Kjer Olsen kørte sit andet GP nogensinde i kongeklassen, MXGP, og selvom danskeren ikke havde heldet med sig hele vejen, så fik han både point og erfaring.
Thomas Kjer Olsen: "Jeg har blandede følelser efter i dag. Det var ikke en katastrofe, men jeg kom selvfølgelig efter mere. Jeg satte ikke mig selv i de bedste positioner, og det er hvad der kostede mig. Mit styrt i første heat kostede mig en top 10-placering er jeg sikker på, og det var skuffende. Farten var virkelig høj i dag, og alle kørte næsten lige stærkt, hvilket gjorde det svært at overhale. Det er kun mit andet GP i klassen, så det var helt sikkert lærerigt, og vi vil forbedre os til næste weekend!"
Motocross
Danskernes chancer i Motocross of Nations: Podieplacering er realistisk
23/09/2021 PÅ 12:47
Mikkel Haarup så ud til at være på vej til at revanchere sin første afdeling i Rusland, efter et fint første heat i MX2-klassen, da han desværre styrtede voldsomt i andet heat. Heldigvis slap han med knubs, og viste at han stadig har farten til at være med helt i top.
Mikkel Haarup: "Jeg arbejdede mig op i top 10 i første heat, og kunne tage niendepladsen, så jeg var tilfreds med min fart. I andet heat kom jeg bedre fra start, kørte godt, og lå på ottendepladsen indtil der var tre omgange tilbage, da jeg landede fladt på vej ned ad bakke. Forhjulet sparkede sidelæns og cyklen smed mig af; i hvad der faktisk var et rimelig stort styrt, men jeg kom på cyklen igen og kunne køre heatet færdigt, da jeg havde fået vejret igen. Det gjorde dagen lidt bittersød, da jeg har arbejdet hårdt hele ugen, og jeg kørte godt, men jeg alligevel måtte betale for en lille fejl."
Bastian Bøgh Damm kørte sit andet GP nogensinde, og den unge dansker var fremragende i England. Han kørte sig nemlig til en placering som nummer 10 samlet på dagen.
Bastian Bøgh: "Det var sgu en fin weekend altså. I tidskvalen satte jeg en tid som 10'er, hvilket var rigtig fint. Det var en rigtig god placering på bommen, og jeg følte mig egentlig super godt tilpas på banen. Det var fedt derude. I første heat fik jeg en okay start. Jeg var ikke så godt med ud over bommen, men jeg kom godt med lige på de første omgange. Jeg blev så lige overhalet af et par stykker - det går sgu hurtigt derude - men ellers holdt jeg den fint nok. I andet heat fik jeg en rigtig god start, og er rigtig godt med ud over, men jeg havde så et lille styrt, og igen, de kører rigtig hurtigt, det er lige noget man skal vænne sig til. Men det går i den rigtige retning, så jeg er glad og tilfreds - og 10'er samlet er jo heller ikke helt dårligt."
Næste afdeling af på søndag, og den køres i Maggiora i Italien! Husk at se med på discovery+ og 6’eren!
Motocross
discovery+ viser VM i Motocross for hold søndag
23/09/2021 PÅ 12:14
Motocross
Ugens motocross-spørgsmål: Hvem er historiens største motocross-legende?
14/07/2021 PÅ 14:24