Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Brødrene Højgaard spiller sammen ved Zurich Classic of New Orleans: Se med på discovery+

Eurosport
AfEurosport

Opdateret 25/04/2024 og 09:21 GMT+2

Nicolai og Rasmus Højgaard spiller sammen ved årets makkerturnering på PGA TOUR, hvor også Thorbjørn Olesen er med. I alt er 160 spillere med i turneringen, hvor der både spilles fourball og bestball hen over de fire dage.

Nicolai Højgaard laver en birdie på 16. hul efter udfordrende start – Se det her

Af Anders Sigdal
Nicolai Højgaard har inviteret sin bror Rasmus med i Zurich Classic i New Orleans, og de to brødre skal for første gang spille sammen i en professionel turnering.
PGA TOUR turneringen i New Orleans har været afviklet siden 1938, men ændrede for syv år siden format til en parturnering med stor succes. Spillerne elsker at komme dertil og konkurrere sammen med en god ven.
To gange Højgaard er et af tre brødrepar, og et af to tvillingepar, der er med i år. Torsdag og fredag spiller danskerne i bold med brødrene Fitzpatrick, der for anden gang spiller sammen i New Orleans. De fire kan følges på både første og anden runde, hvor man som seer kan se dem i aktion på et af PGA Tour Live feed.
Sidste år spillede Nicolai Højgaard sammen med Thorbjørn Olesen. I år er Olesen makker med engelske Matt Wallace, og de to europæere får mulighed for at vise sig frem foran Ryder Cup-kaptajn, Luke Donald. Donald spiller med Francesco Molinari, så det er en ren europæisk bold, der er sammen de første to dage.
Turneringen spilles med to runder bestball og to runder foursome, og selvom det er makkergolf, så tæller Zürich Classic of New Orleans til FedEx Cup ranglisten. Det vindende par får samme rettigheder som andre vindere, blandt andet to års spilleret på PGA TOUR. Thorbjørn Olesen og Nicolai Højgaard spiller om FedEx-point, mens Rasmus Højgaard kan samle non-member-point sammen i jagten på sit kort til PGA Tour.
Inden aftenens hovedudsendelse begynder om aftenen, kan man følge PGA Tour Live allerede fra klokken 14.00 torsdag og 15.15 fredag. Torsdag aften kan man følge bolden med Højgaard og Fitzpatrick fra 20.10, og fredag er de på eget feed fra 16.15.
Torsdag den 25.4.: 21.30 – 00.30
Fredag den 26.4.: 21.30 – 00.30
Lørdag den 27.4.: 18.45 – 00.00
Søndag den 28.4.: 18.45 – 00.00

Jesper Knudsen og Andreas Hartø kommenterer.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce