https://i.eurosport.com/2020/01/23/2760003.jpg

Hele turneringen kan ses på GOLFTV og Eurosport 2 med danske kommentatorer.

Golf
TEE BOKSEN, afsnit 11: Hvad husker vi fra PGA TOUR?
28/12/2020 PÅ 12:09

Syv gange har Tiger Woods vundet Farmers Insurance Open, og læg dertil hans US Open sejr i 2008. Woods elsker banen i lidt nord for San Diego, og måske bliver det her, at Tiger sikrer sig PGA TOUR sejr nummer 83, og dermed bliver den mest vindende spiller på touren nogensinde.

Sidst Tiger var til start på PGA TOUR vandt han. Det var ved ZOZO Championship i oktober, og hans præstation som både spiller og kaptajn ved Presidents Cup viste, at han er klar til vinde sejr nummer 83.

Torrey Pines er vært for US Open i 2021, og muligheden for at spille på en kommende majorbane, har også fået andre store profiler til at spille med i år. Rory McIlroy er med, og kan med en sejr overtage verdensranglistens førsteplads. Justin Rose vandt Farmers Insurance Open sidste år, og kommer til sit titelforsvar med en frisk andeplads fra Singapore. Derudover er Rickie Fowler, Francesco Molinari og den dobbelte vinder af turneringen Brandt Snedeker til start.

Det samme er begge danske PGA TOUR spillere, og det bliver utrolig spændende at se Sebastian Cappelen efter hans fantastiske sjetteplads i sidste uge. Cappelen sluttede utrolig stærkt af i The American Express, og var hele 12 under par i weekenden.

Desværre klarede Lucas Bjerregaard ikke cuttet, men spillet blev bedre gennem de tre runder, så danskeren kommer ind til Farmers Insurance Open med gode muligheder for at levere et resultat.

Lige nu tilbydes golffans 7 gratis dages adgang på GOLF.TV

Farmers Insurance Open kan følges på GOLFTV og Eurosport 1

Torsdag den 23/1: 21.00 – 01.00 (Featured Group dækning fra 18.00)

Fredag den 24/1: 21.00 – 01.00 (Featured Group dækning fra 18.00)

Lørdag den 25/1: 19.00 – 00.00 (Kun på GOLFTV)

Søndag den 26/1: 19.00 – 00.30 (Kun på GOLFTV)


Anders Sigdal og Søren Hansen kommenterer.

Kort om Discovery Networks Danmark

Discovery Networks Danmark er den danske medievirksomhed bag blandt andet Kanal 5, 6’eren, Eurosport- og Discovery-kanalerne samt streamingtjenesterne Eurosport Player og Dplay. Discoverys 12 tv-kanaler har en samlet kommerciel seerandel på godt 20 pct., hvilket gør Discovery til den tredjestørste kommercielle tv-gruppe i Danmark. På tværs af Discoverys platforme får brugerne en stærk kombination af seriøst underholdende programmer, nærværende reportager og førsteklasses sport som bl.a. fodboldlandsholdets kampe, Superligaen og Premier League. Discovery Networks Danmark har en dansk ledelse og er ejet af Discovery, Inc.. Besøg vores hjemmeside for flere nyheder om Discovery.

Kort om GOLFTV

GOLFTV er den første destination, som forener alle golffans over hele verden. Hjertet af GOLFTV er live og on-demand streaming, som viser alle øjeblikke af PGA TOUR med verdens bedst spillere. Gennem innovation og teknologi tilbyder GOLFTV en ny måde at se, spille og engagere sig i spillet hver dag. GOLFTV er en del af Discovery. Besøg GOLF.TV og følg @GOLFTV på Twitter og på Facebook for at få de seneste nyheder.

Golf
TEE BOKSEN, afsnit 10: Emilys fantastiske år
21/12/2020 PÅ 12:00
Golf
Discovery fortsætter med at vise PGA TOUR i Danmark
16/12/2020 PÅ 10:28