Hele turneringen kan ses på GOLFTV og Eurosport med danske kommentatorer.

Tiger Woods er vært, og har syv af verdens 10 bedste spillere med i turneringen, og 11 af hans 12 Presidents Cup spillere er med på Bahamas. Sidste år vandt Jon Rahm i sin Hero World Challenge debut og efter sin sejr i Dubai i forrige uge, må den spanske verdensstjerne igen være blandt favoritterne til at vinde det efterhånden ikoniske tigertrofæ.

Golf
TEE BOKSEN, afsnit 11: Hvad husker vi fra PGA TOUR?
28/12/2020 PÅ 12:09

Turneringen bliver spillet for 21. gang, og for femte gang er det Albany Course på Bahamas, der er vært for det eksklusive felt. Der er en million dollars til vinderen, samt en masse verdensranglistepoint, så vi kan godt få lidt forskydninger øverst på verdensranglisten inden nytår.

Sidste år sluttede Tony Finau på andenpladsen efter suveræne Rahm, mens Justin Rose og Henrik Stenson sluttede på den efterfølgende pladser. De fire er alle med igen i år, og vil selvfølgelig forsøge at få sejren. Men det vil værten også. Tiger har gennem årene vundet sin egen turnering fem gange, så gæstfriheden stopper på første tee.

Alle amerikanske Presidents Cup spillere på nær en småskadet Dustin Johnson er med, så kaptajn Woods skal selvfølgelig også bruge ugen, og den afslappede stemning til at se sit hold an og forberede dem på næste uges opgave i Melbourne.

Lige nu tilbydes golffans 7 gratis dages adgang på GOLFTV

Hero World Challenge kan følges på GOLFTV og Eurosport 2

Onsdag den 4.12.: 19.00 – 22.00

Torsdag den 5.12.: 19.00 – 22.00

Fredag den 6.12.: 17.00 – 22.00 (kun på GOLFTV)

Lørdag den 7.12.: 16.00 – 21.00 (kun på GOLFTV)

Jesper Knudsen, Jeppe Huldahl og Mark Haastrup kommenterer.

Ud over Hero World Challenge kan man i weekenden se med fra PNC Father/Son Challenge med 20 tidligere verdensstjerne og deres børn eller fædre. Oplev blandt andre Jack Nicklaus, Tom Watson, Gary Player, Annika Sörenstam og Lee Trevino. Lørdag fra 20.00-24.00 og søndag fra 17.00 – 22.00.

Kort om Discovery Networks Danmark

Discovery Networks Danmark er den danske medievirksomhed bag blandt andet Kanal 5, 6’eren, Eurosport- og Discovery-kanalerne samt streamingtjenesterne Eurosport Player og Dplay. Discoverys 12 tv-kanaler har en samlet kommerciel seerandel på godt 20 pct., hvilket gør Discovery til den tredjestørste kommercielle tv-gruppe i Danmark. På tværs af Discoverys platforme får brugerne en stærk kombination af seriøst underholdende programmer, nærværende reportager og førsteklasses sport som bl.a. fodboldlandsholdets kampe, Superligaen og Premier League. Discovery Networks Danmark har en dansk ledelse og er ejet af Discovery, Inc.. Besøg vores hjemmeside for flere nyheder om Discovery.

Kort om GOLFTV

GOLFTV er den første destination, som forener alle golffans over hele verden. Hjertet af GOLFTV er live og on-demand streaming, som viser alle øjeblikke af PGA TOUR med verdens bedst spillere. Gennem innovation og teknologi tilbyder GOLFTV en ny måde at se, spille og engagere sig i spillet hver dag. GOLFTV er en del af Discovery. Besøg GOLF.TV og følg @GOLFTV på Twitter og på Facebook for at få de seneste nyheder.

Golf
TEE BOKSEN, afsnit 10: Emilys fantastiske år
21/12/2020 PÅ 12:00
Golf
Discovery fortsætter med at vise PGA TOUR i Danmark
16/12/2020 PÅ 10:28