Tiger Woods manglede syv huller, da han i aftes dansk tid jagtede karrierens 82. sejr på PGA TOUR. Den 43-årige amerikaner tillod ikke førsteudfordrer Hideki Matsuyama at komme tættere på end to slag, så efter knap to timers spil kunne Tiger notere en birdie på hul 18, og række armene i vejret efter endnu en sejr.

Med 82 sejre tangerer han Sam Sneads rekord for flest sejre på den amerikanske tour, og Tiger har dermed skrevet endnu et kapitel i golfens historiebøger. Siden Tiger for knap to år siden kom tilbage efter en rygoperation har han vundet tre gange, deriblandt The Masters, og med det spil han leverede i Japan, er der ikke svært at forestille sig, at han også får sejr nummer 83.

Bermuda Championship
Rasmus Højgaard er den nye dreng i klassen på PGA TOUR: Jeg vil rigtig gerne vinde turneringen
EN TIME SIDEN

Tiger Woods’ rekordtangerende put

Tiger Woods var naturligvis glad for sejren, og stolt over at nå den imponerende milepæl. Til december er han kaptajn for USA i Presidents Cup, en match mellem USA og resten af verden, og efter sejren ville han bestemt ikke udelukke, at han udtager sig selv, og dermed bliver spillende kaptajn.

Tiger Woods' højdepunkter fra PGA Tour

Man kan se eller gense Tigers sejr på GOLFTV, og nye abonnenter kan prøve GOLFTV gratis i syv dag.

Fra torsdag sender GOLFTV og Eurosport igen golf fra PGA TOUR, når danske Sebastian Cappelen er med i Bermuda Championship.

Bermuda Championship
Lucas Bjerregaard før Bermuda: Jeg føler mig godt tilpas
2 TIMER SIDEN
Golf
Golfsportens mest berømte Ø fylder rundt
24/10/2020 PÅ 13:20