https://imgresizer.eurosport.com/unsafe/0x0/filters:format(jpeg):focal(1187x808:1189x806)/origin-imgresizer.eurosport.com/2019/11/14/2716532.jpg

Hele turneringen kan ses på GOLFTV og Eurosport 2 med danske kommentatorer.

Bermuda Championship
Rasmus Højgaard er den nye dreng i klassen på PGA TOUR: Jeg vil rigtig gerne vinde turneringen
2 TIMER SIDEN

I fjor vandt Matt Kuchar Mayakoba Golf Classic foran Danny Lee. Det var Kuchars første sejr på PGA TOUR i over fire år, og sejren indledte et halvt år med yderligere en sejr og seks top-10-placeringer, deriblandt to andenpladser. Kuchar kvalificerede sig derfor sikkert til det amerikanske Presidents Cup hold, og i denne uge i Mexico skal han både op mod med- og modspillere. Tony Finau, verdens nummer 16, er med igen i år efter en 16. plads i 2018, og for det internationale hold er Mexicos Abraham Ancer naturligvis hovednavnet, og han har selskab af Jason Day, Joaquin Niemann og Adam Hadwin.

Mayakoba Golf Classic er årets næstsidste turnering inden PGA TOUR holder pause, så for Sebastian Cappelen og de øvrige spillere, der er kommet op fra Korn Ferry Tour, er det en vigtig uge, inden de om to uger bliver ”reshufflet”. Her bliver de rangeret efter hvordan de har klaret sig i de første turneringer, og en god placering kan betyde et par ekstra starter efter nytår.

Cappelen har klaret cuttet i fire af sine fem starter med 35. pladsen på Bermuda som bedste resultat, så danskeren kan godt bruge en god uge, hvis han skal avancere på blandt de øvrige Korn Ferry Graduates.

Blandt spillerne på El Camaleon Colf Club er udover Niemann yderligere tre af sæsonens vindere, Sebastián Muñoz, Lanto Griffin og Brendon Todd, og Griffin fører stadig FedEx Cup ranglisten, så selv om det er tidligt på sæsonen, så vil han nok rigtig gerne holde fast i den placering hen over julen.

Lige nu tilbydes golffans 7 gratis dages adgang på GOLF.TV

The Mayakoba Golf Classic kan følges på GOLFTV

Torsdag den 14.11.: 19.00 – 23.00

Fredag den 15.11.: 19.00 – 23.00

Lørdag den 16.11.: 20.00 – 23.00

Søndag den 27.10.: 20.00 – 23.00

Jesper Knudsen og Andreas Hartø kommenterer.


Kort om Discovery Networks Danmark

Discovery Networks Danmark er den danske medievirksomhed bag blandt andet Kanal 5, 6’eren, Eurosport- og Discovery-kanalerne samt streamingtjenesterne Eurosport Player og Dplay. Discoverys 12 tv-kanaler har en samlet kommerciel seerandel på godt 20 pct., hvilket gør Discovery til den tredjestørste kommercielle tv-gruppe i Danmark. På tværs af Discoverys platforme får brugerne en stærk kombination af seriøst underholdende programmer, nærværende reportager og førsteklasses sport som bl.a. fodboldlandsholdets kampe, Superligaen og Premier League. Discovery Networks Danmark har en dansk ledelse og er ejet af Discovery, Inc.. Besøg vores hjemmeside for flere nyheder om Discovery.

Kort om GOLFTV

GOLFTV er den første destination, som forener alle golffans over hele verden. Hjertet af GOLFTV er live og on-demand streaming, som viser alle øjeblikke af PGA TOUR med verdens bedst spillere. Gennem innovation og teknologi tilbyder GOLFTV en ny måde at se, spille og engagere sig i spillet hver dag. GOLFTV er en del af Discovery. Besøg GOLF.TV og følg @GOLFTV på Twitter og på Facebook for at få de seneste nyheder.

Bermuda Championship
Lucas Bjerregaard før Bermuda: Jeg føler mig godt tilpas
3 TIMER SIDEN
Golf
Golfsportens mest berømte Ø fylder rundt
24/10/2020 PÅ 13:20