Hele turneringen kan ses på GOLFTV med danske kommentatorer.

Brendon Todd vandt mandag Mayakoba Golf Classic i Mexico, og sejren var hans anden i træk på touren efter han også vandt på Bermuda. Nu fører han FedEx Cup og hvis kræfterne ikke er sluppet helt op, så må han bestemt regnes med blandt favoritterne på Sea Island.

Bermuda Championship
Rasmus Højgaard er den nye dreng i klassen på PGA TOUR: Jeg vil rigtig gerne vinde turneringen
2 TIMER SIDEN
https://imgresizer.eurosport.com/unsafe/0x0/filters:format(jpeg):focal(1292x576:1294x574)/origin-imgresizer.eurosport.com/2019/11/21/2721213.jpg

Sebastian Cappelen har fået en fin start på sin PGA TOUR karriere med klarede cuts i fem af sine seks starter, men han har ikke sluttet bedre end nr. 35, og danskeren kan godt bruge en topplacering, da han sammen med de øvrige spillere fra Korn Ferry Tour bliver rangeret på ny efter denne uge, og her kan en god placering sagtens betyde et par ekstra starter i det nye år.

Davis Love III er vært i denne uge og har sammen med sin bror re-designet Plantation Course den ene af de to baner, der skal spilles på under RSM Classic. I de første to runder spilles både på Seaside Course og så Plantation Course, mens der spilles på Seaside Course i weekenden.

The RMS Classic

Ud over den forsvarende mester Charles Howell III, så er det værd at holde øje med den lokale spiller, Zach Johnson, samt Billy Horschel, der sluttede på andenpladsen i RSM Classic for tre år siden, og blev nummer 8 i Mayakoba. Matt Kuchar og Webb Simpson skal spille Presidents Cup for USA, mens det internationale hold har Adam Hadwin med i feltet.

Selv om der ikke spilles flere officielle PGA TOUR turneringer i år, så er der stadig masser af golf på GOLFTV og Eurosport. Vi sender fra både Tigers Hero World Challenge og Presidents Cup de næste uger.

Lige nu tilbydes golffans 7 gratis dages adgang på GOLF.TV

The RSM Classic kan følges på GOLFTV

Torsdag den 21.11.: 18.00 – 22.00 (Featured Gruop dækning fra 15.15)

Fredag den 22.11.: 18.00 – 22.00 (Featured Gruop dækning fra 15.15)

Lørdag den 23.11.: 19.00 – 22.00

Søndag den 24.10.: 19.00 – 22.00


Anders Sigdal og Mark Haastrup kommenterer.


Kort om Discovery Networks Danmark

Discovery Networks Danmark er den danske medievirksomhed bag blandt andet Kanal 5, 6’eren, Eurosport- og Discovery-kanalerne samt streamingtjenesterne Eurosport Player og Dplay. Discoverys 12 tv-kanaler har en samlet kommerciel seerandel på godt 20 pct., hvilket gør Discovery til den tredjestørste kommercielle tv-gruppe i Danmark. På tværs af Discoverys platforme får brugerne en stærk kombination af seriøst underholdende programmer, nærværende reportager og førsteklasses sport som bl.a. fodboldlandsholdets kampe, Superligaen og Premier League. Discovery Networks Danmark har en dansk ledelse og er ejet af Discovery, Inc.. Besøg vores hjemmeside for flere nyheder om Discovery.

Kort om GOLFTV

GOLFTV er den første destination, som forener alle golffans over hele verden. Hjertet af GOLFTV er live og on-demand streaming, som viser alle øjeblikke af PGA TOUR med verdens bedst spillere. Gennem innovation og teknologi tilbyder GOLFTV en ny måde at se, spille og engagere sig i spillet hver dag. GOLFTV er en del af Discovery. Besøg GOLF.TV og følg @GOLFTV på Twitter og på Facebook for at få de seneste nyheder.

Bermuda Championship
Lucas Bjerregaard før Bermuda: Jeg føler mig godt tilpas
3 TIMER SIDEN
Golf
Golfsportens mest berømte Ø fylder rundt
24/10/2020 PÅ 13:20