TEE BOKSEN kan ses på GOLFTV og eurosport.dk

Kommentator Anders Sigdal er vært for TEE BOKSEN, der i premiereudgaven har GOLFTVs eksperter Andreas Hartø og Jeppe Huldahl som gæster. De tre ser nærmere på den netop overståede Genesis Invitatonal, den australske dominans i 2020 og har en længere snak med og om Sebastian Cappelen.

Golf
TEE BOKSEN, afsnit 11: Hvad husker vi fra PGA TOUR?
28/12/2020 PÅ 12:09

GOLFTV lancerer nyt digitalt magasin - TEE BOKSEN

TEE BOKSEN skal vende aktuelle emner i golfverdenen, se nærmere på PGA TOUR og hvad der ellers rør sig i og omkring professional golf. Med to danske spillere på PGA TOUR i øjeblikket er det oplagt at fokusere mere på verdens bedste golftour, siger redaktør Jesper Knudsen.

TEE BOKSEN sender hver anden eller tredje uge gennem sæsonen, og suppleres af studieoptakter fra de største turneringer som The PLAYERS.

Lige nu tilbydes golffans 7 gratis dages adgang på GOLF.TV

Kort om GOLFTV

GOLFTV er den første destination, som forener alle golffans over hele verden. Hjertet af GOLFTV er live og on-demand streaming, som viser alle øjeblikke af PGA TOUR med verdens bedst spillere. Gennem innovation og teknologi tilbyder GOLFTV en ny måde at se, spille og engagere sig i spillet hver dag. GOLFTV er en del af Discovery. Besøg GOLF.TV og følg @GOLFTV på Twitter og på Facebook for at få de seneste nyheder.

Golf
TEE BOKSEN, afsnit 10: Emilys fantastiske år
21/12/2020 PÅ 12:00
Golf
Discovery fortsætter med at vise PGA TOUR i Danmark
16/12/2020 PÅ 10:28