Efter sæsonåbneren i Kenya skal der tages hul på den anden begivenhed af dette års verdensomspændende Europatour for kvinder.
Touren vender tilbage til King Abdullah Economic City og Royal Greens Golf & Country Club i Saudi Arabien, som skal agere vært for den tredje udgave af turneringen.
Danske Emily Kristine Pedersen vandt turneringen tilbage i 2020 og stiller til start igen i år, hvor hun også regnes som en af favoritterne.
Valero Texas Open
Rasmus Højgaard om stærk åbningsrunde i Valero Texas Open: Jeg giver mig selv en masse gode chancer
01/04/2022 PÅ 09:21
Derudover er andre tidligere vindere som Georgia Hall og Lee-Anne Pace med i feltet sammen med flere vindere af turneringer i 2021 såsom slovenske Pia Babnik og norske Marianne Skarpnord.
Den bedst rangerede på startlisten er svenske Anna Nordqvist, som ligger nummer 15 på Rolex Women’s World Golf Rankings.
Sådan sender vi fra Aramco Saudi Ladies International på discovery+:
  • Torsdag: 11-15
  • Fredag: 11-15
  • Lørdag: 11-15
  • Søndag: 11-15
- Jeg glæder mig over, at vi også fremover kan vise Ladies European Tour, og dermed følge de danske profiler og talenter tæt rundt omkring i verden, siger golfkommentator hos Discovery, Anders Sigdal.
- Ladies European Tour er fantastisk at følge hjemme fra sofaen. Kvinderne har leveret masser af drama og forrygende golf de foregående år, og det vil jeg godt garantere fortsætter, for talentmassen er enorm i europæisk golf, så det bliver kun bedre, siger Anders Sigdal.
Med rettighederne til Ladies European Tour lægger Discovery nye alen til et i forvejen stærkt golfbrand. Og det er sportschef hos Discovert Networks Danmark, Søren Klæstrup naturligvis begejstret over.
- Ladies European Tour byder på høj kvalitet og passer perfekt ind hos Discovery, hvor vi i forvejen viser mændenes amerikanske PGA Tour. Med de to rettigheder på samme sted kan vi tilbyde golfglade danskere noget af det bedste i golf i verden. Samtidig bliver det spændende at følge Emily Kristine Pedersen og de andre danskere på tæt hold, når de er med i turneringerne, siger Søren Klæstrup.
Udover Emily Kristine Pedersen, som gæster Ladies European Tour til udvalgte turneringer, så spiller Smilla Sønderby, Line Toft Hansen og Linette Holmslykke fast på touren
Du kan se alle turneringer på kvindernes Europatour på discovery+.
Valero Texas Open
Rasmus Højgaard om stærk åbningsrunde i Valero Texas Open: Jeg giver mig selv en masse gode chancer
01/04/2022 PÅ 08:57
Corales Puntacana Resort & Club Championship
Highlights: Rasmus Højgaard med sit hidtil bedste resultat på PGA Tour
28/03/2022 PÅ 09:27