Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Sebastian Cappelen spiller med i premiere på Bermuda

Emil Iversen

Udgivet 31/10/2019 og 09:29 GMT+1

I sidste uge afholdt Japan sin første PGA TOUR turnering, og i denne uge er det så Bermuda, der lægger golfbane til PGA TOUR, når Bermuda Championship spilles på Port Royal Golf Course på den caribiske ø.

golfbermuda

Foto: Eurosport

golftv
Hele turneringen kan ses på GOLFTV og Eurosport 2 med danske kommentatorer.
Bermuda Championship er en ny turnering på PGA TOUR, og den caribiske ø skal for første gang være vært for en officiel turnering på PGA TOUR. Turneringen spilles over for WGC HSBC Champions, så det er især en chance for spillerne, der er kommet op fra Korn Ferry Tour.
En af dem er danske Sebastian Cappelen. Cappelen har spillet fire af sæsonens første turneringer, og har klaret cuttet i tre af dem, men desværre er han sluttet i den tunge ende af feltet, så han har endnu ikke samlet mange FedEx Cup point sammen. Denne uge er altså en god chance for danskeren for at få en god placering på PGA TOUR.
Cappelen har selskab af den førende spiller i FedEx Cup, Lanto Griffin, der vandt Houston Open for tre uger siden. Desuden er PGA TOUR Rookie of the Year fra 2018 Aaron Wise til start samt et par tidligere Majorvindere Davis Love III, Trevor Immelman og Mike Weir.
Det er altså en god blanding af gamle kendinger og nye spændende navne, der mødes i Caribien på eksotiske Bermuda.
Lige nu tilbydes golffans 7 gratis dages adgang på GOLF.TV
The Bermuda Championship kan følges på GOLFTV og Eurosport 2
Torsdag den 31.10.: 17.30 – 21.30
Fredag den 1.11.: 17.30 – 21.30
Lørdag den 2.11.: 18.30 – 22.30 (Kun på GOLFTV)
Søndag den 27.10.: 18.30 – 22.30 (Kun på GOLFTV)

Morten Buckhøj og Andreas Hartø kommenterer.
Slutspil på PGA TOUR Champions
Charles Schwab Cup Playoffs er nået til den anden af de tre finale turneringer, og 54 spillere er kvalificeret til Invesco QQQ Championship i Arizona. Bernhard Langer vandt Charles Schwab Cup for fjerde gang i 2018, men i år skal han levere noget ekstraordinært i de to sidste turneringer, hvis han skal vinde den samlede rangliste endnu engang. Langer er nummer fire på ranglisten, hvor Scott McCarron fører.
GOLFTV viser direkte fra alle tre runder fra fredag til søndag 21.30 – 01.00.

Kort om Discovery Networks Danmark
Discovery Networks Danmark er den danske medievirksomhed bag blandt andet Kanal 5, 6’eren, Eurosport- og Discovery-kanalerne samt streamingtjenesterne Eurosport Player og Dplay. Discoverys 12 tv-kanaler har en samlet kommerciel seerandel på godt 20 pct., hvilket gør Discovery til den tredjestørste kommercielle tv-gruppe i Danmark. På tværs af Discoverys platforme får brugerne en stærk kombination af seriøst underholdende programmer, nærværende reportager og førsteklasses sport som bl.a. fodboldlandsholdets kampe, Superligaen og Premier League. Discovery Networks Danmark har en dansk ledelse og er ejet af Discovery, Inc.. Besøg vores hjemmeside for flere nyheder om Discovery.
Kort om GOLFTV
GOLFTV er den første destination, som forener alle golffans over hele verden. Hjertet af GOLFTV er live og on-demand streaming, som viser alle øjeblikke af PGA TOUR med verdens bedst spillere. Gennem innovation og teknologi tilbyder GOLFTV en ny måde at se, spille og engagere sig i spillet hver dag. GOLFTV er en del af Discovery. Besøg GOLF.TV og følg @GOLFTV på Twitter og på Facebook for at få de seneste nyheder.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Relateret indhold
Del denne artikel
Annonce
Annonce