Natten til fredag starter dette års Barracuda Championship. Med fra start er der hele fire danskere i Californien. Det gælder Rasmus Højgaard, Lucas Bjerregaard, Marcus Helligkilde og Niklas Nørgaard Møller.
Rasmus Højgaard kommer til turneringen med en flot 10. plads i Scottish Open, mens Helligkilde sluttede på en stærk delt ottendeplads i Barbasol Championship. Lucas Bjerregaard og Niklas Nørgaard Møller havde også en fin turnering i USA i sidste uge, hvor begge spillere leverede en solid mængde af birdies og eagles, hvilket der i særdeleshed er brug for i denne uge.
Barracuda Championship har nemlig de seneste ti år været afviklet som Modificeret Stableford, hvor birdies og eagles belønnes med pluspoint, og birdies eller værre giver minuspoint. Plusserne er dog mere værd, så pointsystemet belønner aggressive spillere med mange birdies eller bedre, fremfor spillere der har mange pars på scorekortet.
Barracuda Championship
Rasmus Højgaard frem mod Barracuda Championship: Jeg føler, at mit spil er et fornuftigt sted
14/07/2022 PÅ 09:53
Vinderen af turneringen får naturligvis fuldt PGA Tour-kort, hvis man ikke i forvejen er medlem af touren, men der er meget andet på spil i denne uge. I forhold til DP World Tour er der forhøjede point på spil, hvilket danskerne naturligvis kan drage fordel af med et godt resultat.
Udover danskerne er Alex Norén, Rafa Cabrera Bello, Matti Schmid og Charley Hoffman en del af feltet sammen med en række tidligere vindere af turneringen.
På grund af tidsforskellen til Californien sendes der først fra turneringen fra midnat her i Danmark, men heldigvis kan man vælge at streame når det passer én, så golf til morgenkaffen er også en mulighed i denne uge.
Anders Sigdal og Andreas Hartø sidder klar til at guide dig igennem turneringen.
Barracuda Championship kan følges på discovery+ og GOLFTV:
Natten til fredag den 15.7.: 00.00 – 03.00
Natten til lørdag den 16.7.: 00.00 – 03.00
Natten til søndag den 17.7.: 00.00 – 03.00
Natten til mandag den 18.7.: 00.00 – 03.00
Valero Texas Open
Rasmus Højgaard om stærk åbningsrunde i Valero Texas Open: Jeg giver mig selv en masse gode chancer
01/04/2022 PÅ 09:21
Valero Texas Open
Rasmus Højgaard om stærk åbningsrunde i Valero Texas Open: Jeg giver mig selv en masse gode chancer
01/04/2022 PÅ 08:57