Hele turneringen kan ses på GOLFTV og Eurosport 2 med danske kommentatorer.

Sidste år vandt Phil Mickelson den traditionsrige turnering efter en sublim afslutning, hvor finalerunden blev spillet i bare 65 slag. Solen nåede at gå ned søndag, så Mickelson og Paul Casey måtte tidligt op mandag og spille de sidste huller. Casey måtte strække våben, og Mickelson vandt sin femte titel på Pebble Beach, og er naturligvis tilbage for at forsvare sin sejr fra i fjor.

Farmers Insurance Open
Sebastian Cappelen fører efter første runde
24/01/2020 PÅ 13:11

Mickelson kommer til turneringen med en 3. plads i bagagen fra Europatouren, så måske er formen klar til et titelforsvar. Mickelson er en af fem tidligere AT&T Pebble Beach Pro-Am vindere, der er til start i år sammen med bl.a. Jordan Spieth og Brandt Snedeker.

Verdens nummer fem Dustin Johnson er ligesom Mickelson fløjet direkte til Californien fra Saudi Arabien, hvor han sluttede på 2. pladsen. Det er DJ’s første start på PGA TOUR siden Tournament of Champions på Hawaii.

De professionelle er makker med en amatør og feltet af amatører er en blanding af forretningsfolk, skuespillere, musikere og tidligere sportsstjerner. I år er de tidligere NFL spillere Eli og Payton Manning med, det samme er Tony Romo og skuespiller Alfonso Ribeiro bedre kendt som Carlton fra Fresh Prince of Bel Air.

Pebble Beach er en af verdens mest berømte golfbaner, og placeringen på Monterey, halvøen helt ud til Stillehavet, giver nogle af de mest spektakulære billeder når man følger turneringen.

Sebastian Cappelen spiller også med i denne uge, og for danskeren er der vigtige point på spil i forhold til den såkaldte re-shuflle, altså hvor spillerne fra Korn Ferry Tour får en ny rangering på PGA TOUR. Cappelen flotte start på 2020 betyder, at han får en bedre rangering om to uger, men han kan forbedre den yderligere med et godt resultat i denne uge.

Lige nu tilbydes golffans 7 dages gratis adgang på GOLF.TV

AT&T Pebble Beach Pro Am kan følges på GOLFTV og Eurosport 2

Torsdag den 6.2.: 21.00 – 00.00 (Featured Group dækning fra 17.00 kun på GOLFTV)

Fredag den 7.2.: 21.30 – 00.00 (Featured Group dækning fra 17.00 kun på GOLFTV)

Lørdag den 8.2.: 19.00 – 00.00 (Kun på GOLFTV)

Søndag den 9.2.: 19.00 – 00.30 (Kun på GOLFTV)

Anders Sigdal og Andreas Hartø kommenterer.

Kort om Discovery Networks Danmark

Discovery Networks Danmark er den danske medievirksomhed bag blandt andet Kanal 5, 6’eren, Eurosport- og Discovery-kanalerne samt streamingtjenesterne Eurosport Player og Dplay. Discoverys 12 tv-kanaler har en samlet kommerciel seerandel på godt 20 pct., hvilket gør Discovery til den tredjestørste kommercielle tv-gruppe i Danmark. På tværs af Discoverys platforme får brugerne en stærk kombination af seriøst underholdende programmer, nærværende reportager og førsteklasses sport som bl.a. fodboldlandsholdets kampe, Superligaen og Premier League. Discovery Networks Danmark har en dansk ledelse og er ejet af Discovery, Inc.. Besøg vores hjemmeside for flere nyheder om Discovery.

Kort om GOLFTV

GOLFTV er den første destination, som forener alle golffans over hele verden. Hjertet af GOLFTV er live og on-demand streaming, som viser alle øjeblikke af PGA TOUR med verdens bedste spillere. Gennem innovation og teknologi tilbyder GOLFTV en ny måde at se, spille og engagere sig i spillet hver dag. GOLFTV er en del af Discovery. Besøg GOLF.TV og følg @GOLFTV på Twitter og på Facebook for at få de seneste nyheder

AT&T Pebble Beach Pro-Am
Se højdepunkterne fra finalen af AT&T Pebble Beach Pro-AM, hvor turneringen fik en ny vinder
10/02/2020 PÅ 12:45
AT&T Pebble Beach Pro-Am
Se højdepunkter fra 2. runde af AT&T Pebble Beach Pro-Am
09/02/2020 PÅ 16:54