Efter er par ugers pause skal begge danskere igen i aktion i USA og PGA TOUR-turneringen i Dallas før næste uges PGA Championship. AT&T Byron Nelson er også vigtig for dem begge i forsøget på at sikre sig et fuldt kort til næste sæsons PGA TOUR. Lucas Bjerregaard har allerede imponeret i Texas i år og håber, at han med endnu et godt resultat kan få point nok til at få fuld adgang til næste sæsons PGA TOUR.

Ifølge GOLFTV’s kommentator og ekspert, Anders Sigdal, har danskerne gode muligheder for succes i ugens turnering:

Bermuda Championship
Rasmus Højgaard er den nye dreng i klassen på PGA TOUR: Jeg vil rigtig gerne vinde turneringen
EN TIME SIDEN

”Jeg mener, banen i Dallas passer godt til begge danskere. Både Thorbjørn og Lucas har vundet Alfred Dunhill Links Championship på skotske linksbaner, så at spille PGA TOUR på en links-agtig bane bør være en fordel for dem begge to. Jeg talte med dem inden afrejse til USA, og de er taget afsted med masser af selvtillid og godt spil i bagagen, så jeg er sikker på, vi får gode danske resultater at se i denne uge,” udtaler Anders Sigdal.

Danskerne får skarp konkurrence, da store navne som Brooks Koepka, Jordan Spieth og Patrick Reed er til start sammen med sidste års vinder Aaron Wise. Det var netop i AT&T Byron Nelson, at en bare 16-årig Jordan Spieth fra Dallas fik sin debut på PGA TOUR som amatør tilbage i 2010 med en 16. plads. Brooks Koepka sluttede på andenpladsen efter Sergio Garcia for tre år siden og selv om det nu er en anden bane de spiller på, så passer Trinity Forrest Golf Club godt til den langtslående Koepkas spil.

Ligesom Bjerregaard og Olesen er der også inviteret andre spillere fra Europatouren med i denne uge, inden næste uges major. Det bliver spændende at se Thomas Pieters samt en af sæsonens allerbedste, sydafrikanske Justin Harding, på amerikansk jord.

Der er også blevet plads til en af Dallas’ helt store helte. Den tidligere quarterback i Dallas Cowboys, Tony Romo, har modtaget en invitation, så han skal for anden gang i år spille med i en PGA TOUR-turnering.

AT&T Byron Nelson spilles for anden gang på nye Trinity Forrest Golf Club på den links-agtige bane uden træer designet af Ben Crenshaw. En fantastisk smuk bane og med den centrale placering kun 15 km. fra millionbyen Dallas.

Hele turneringen kan ses på streamingtjenesten GOLFTV med danske kommentatorer. Alle golffans tilbydes 7 dages gratis adgang på GOLF.TV

AT&T Byron Nelson følges på GOLFTV

  • Torsdag den 9.5.: 21.30 – 00.30 (Featured Group dækning fra 14.00)
  • Fredag den 10.5.: 21.30 – 00.30 (Featured Group dækning fra 14.00)
  • Lørdag den 11.5.: 19.00 – 00.00 (Featured Group dækning fra 16.30)
  • Søndag den 12.5.: 19.00 – 00.00 (Featured Group dækning fra 16.30)

Anders Sigdal og Andreas Hartø kommenterer.

GOLFTV viser også live fra PGA TOUR Champions i denne uge. Det gælder årets første major på 50 og over-banen, Regions Traditions, og der sendes live fra alle fire dage. Sidste år vandt Miguel Angél Jimenez, og den folkekære spanier er naturligvis med igen sammen med alle stjernenavne på Champions Tour: Bernhard Langer, som vandt i 2016 og 2017, Fred Couples , Vijay Singh, Retief Goosen, Colin Montgomerie, Darren Clarke and John Daly.

Se det på GOLFTV torsdag og fredag fra 18.00 – 21.00 og lørdag og søndag fra 21.00 – 00.00.

GOLFTV viser mere end 2.000 timers live golf hvert år – inklusive THE PLAYERS Championship, the FedExCup Playoffs og the Presidents Cup – og et stort udbud af premium on-demand videoer, med sportens største stjerner.

Kort om Discovery Networks Danmark

Discovery Networks Danmark er den danske medievirksomhed bag blandt andet Kanal 5, 6’eren, Eurosport- og Discovery-kanalerne samt streamingtjenesterne Eurosport Player og Dplay. Discoverys 12 tv-kanaler har en samlet kommerciel seerandel på godt 20 pct., hvilket gør Discovery til den tredjestørste kommercielle tv-gruppe i Danmark. På tværs af Discoverys platforme får brugerne en stærk kombination af seriøst underholdende programmer, nærværende reportager og førsteklasses sport som bl.a. fodboldlandsholdets kampe, Superligaen og Premier League. Discovery Networks Danmark har en dansk ledelse og er ejet af Discovery, Inc.. Besøg vores hjemmeside for flere nyheder om Discovery.

Kort om GOLFTV

GOLFTV er den første destination, som forener alle golffans over hele verden. Hjertet af GOLFTV er live og on-demand streaming, som viser alle øjeblikke af PGA TOUR med verdens bedst spillere. Gennem innovation og teknologi tilbyder GOLFTV en ny måde at se, spille og engagere sig i spillet hver dag. GOLFTV er en del af Discovery. Besøg GOLF.TV og følg @GOLFTV på Twitter og på Facebook for at få de seneste nyheder.

Bermuda Championship
Lucas Bjerregaard før Bermuda: Jeg føler mig godt tilpas
2 TIMER SIDEN
Golf
Golfsportens mest berømte Ø fylder rundt
24/10/2020 PÅ 13:20