Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Arnold Palmer Invitational samler igen hele verdenseliten

Eurosport
AfEurosport

Udgivet 01/03/2023 og 11:50 GMT+1

Denne uge er det igen tid til en af de såkaldte Designated Events, så hele verdenstoppen er med i Arnold Palmer Invitational på Bay Hill, og discovery+ sender mere end 10 timer hver dag. Scottie Scheffler kommer som forsvarende mester, og han er oppe mod 44 af verdens 50 bedste spillere inklusiv alle vinderne fra denne sæson. Desuden sendes der også direkte fra Puerto Rico Open alle fire dage.

Emily Pedersen klar til finalerunden ved Saudi Ladies International: Chance for endnu en sejr søndag

Af Anders Sigdal
Ligesom i Phoenix og ved Genesis Invitational er alle de bedste spillere fra PGA Tour til start i denne uge. Top-30 fra FedEx Cup er til start, så det bliver igen en uge med en major-fornemmelse over sig. Sidste år vandt Scottie Scheffler, og måske kan han gøre ligesom han gjorde i Phoenix, og vinde for andet år i træk. Turneringen kan ses på discovery+ med danske kommentatorer.
Jon Rahm har allerede vundet tre gange i 2023, og udover titlen er han igen i denne uge i kamp mod Rory McIlroy og Scottie Scheffler om førstepladsen på verdensranglisten. De tre kan meget vel komme til at skiftes om at ligge øverst gennem hele sæsonen, sådan som de spiller.
Europæerne har ofte spillet godt på Bay Hill. Sidste år sluttede Tyrrell Hatton og Viktor Hovland på andenpladsen, men McIlroy, Molinari og Hatton vandt turneringen i årene fra 2018 til 2020. Med de mange point til verdensranglisten er det også en uge, der er vigtig for europæerne i forhold til Ryder Cup kvalifikationen i år.
Fokus er naturligvis ikke kun på verdens nummer et, to og tre. I et så stærkt felt er der mange spillere, der er værd at holde øje med. Max Homa spiller næsten på niveau med Rahm og Scheffler, og så bliver det spændende at se Collin Morikawa og Xander Schauffele på Bay Hill for første gang siden 2020.
Sidste uge vinder, Chris Kirk, er naturligvis også med, men måske bliver det mere interessant at se ham han slog i omspillet ved Honda Classic, Eric Cole. Cole er godt nok rookie på PGA Tour, men har spillet utallige runder på Bay Hill, og er flere gange blevet klubmester, så hvordan reagerer en velspillende Cole på en bane han kender ud og ind.
Ligesom i sidste uge begynder vores Featured Groups sending klokken 13.00 dansk tid, så der er mulighed for op mod 11 timers direkte golf hver dag på discovery+. Vi har fire forskellige signaler tilgængelig, så der er næsten frit valg i forhold til hvilke spillere man ønsker af følge de første timer.
Desuden sender vi direkte fra Puerto Rico, hvor der også spilles PGA TOUR i denne uge, så der er masser af muligheder for at få stillet sin golf-sult i denne uge. Torsdag og fredag sendes der tre timer fra kl. 16.00, mens weekendens transmission begynder 20.30.
The Arnold Palmer Invitational kan følges på discovery+
Torsdag den 2.3.: 20.00 – 00.00
Fredag den 3.3.: 20.00 – 00.00
Lørdag den 4.3.: 18.30 – 00.00
Søndag den 5.3.: 18.30 – 00.00
Jesper Knudsen og Jeppe Huldahl kommenterer.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce