Eurosport

Kan Rory Mcllroy forsvare sidste års titel i Arnold Palmer?

Kan Rory Mcllroy forsvare sidste års titel i Arnold Palmer?
Af Eurosport

07/03/2019 kl. 09:27Opdateret 07/03/2019 kl. 09:29

Med starten på foråret er det samtidig blevet højtid for de store golfturneringer på GOLFTV, hvor marts måned byder på Arnold Palmer Invitational og The Players Championship, begge med dansk deltagelse.

Allerede fra torsdag d. 7 marts kan du se Arnold Palmer Invitational direkte fra Bay Hill i Florida. Det bliver desværre uden Tiger Woods, der på forhånd var spået gode chancer for at levere et godt resultat. Amerikaneren har problemer med spændinger i nakken, og dermed kommer han ikke i denne omgang til at vinde sit niende trofæ i turneringen.

  • Tag klaphatten på og støt Thorbjørn Olesen i turneringen, som kan ses på GOLFTV , hvor du kan se turneringen i sin fulde længde, se det on-demand eller grave dig ned i det omfangsrige arkiv med klip fra store momenter i golfhistorien.

Favoritten i kampen om den røde cardigan er sidste års vinder Rory Mcllroy, der med fire top 10-placeringer i 18-19 PGA-sæsonen er godt kørende. Til at bide skeer med den nordireren forventes sydafrikanske Justin Rose at give ham kamp til stregen på baggrund af to sejre i hans sidste fem turneringsoptrædener.

Rory McIlroy of Northern Ireland holds the trophy after his two shot victory during the final round at the Arnold Palmer Invitational Presented By MasterCard at Bay Hill Club and Lodge on March 18, 2018 in Orlando, Florida.

Rory McIlroy of Northern Ireland holds the trophy after his two shot victory during the final round at the Arnold Palmer Invitational Presented By MasterCard at Bay Hill Club and Lodge on March 18, 2018 in Orlando, Florida.Getty Images

Rose har ikke spillet i en måned og bør være helt frisk og klar til at udfordre Mcllroy. Af andre outsiders skal Rickie Fowler, Jason Day og italienske Francesco Molinari ej forglemmes.

På GOLFTV får du den fulde golfdækning med en masser bonus content, hvorimod det kun er udvalgt og begrænset indhold, der kan ses på Eurosport Player.

  • Få 1 måneds gratis prøvetid på GOLFTV . Efterfølgende kan et månedsabonnement fås for kun 49.- om måneden.