Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Verdens nummer 1 og 3 fører feltet an på Bay Hill

Magnus Stub

Opdateret 04/03/2020 og 15:19 GMT+1

Arnold Palmer Invitational er et af PGA TOURs mere traditionsrige stop, og igen i år samles de største stjerner på Bay Hill for at spille med om sejren og den røde cardigan, der følger med. Halvdelen af verdens top 10 er med, anført af Rory McIlroy og Brooks Koepka.

Golf

Foto: Eurosport

Hele turneringen kan ses på GOLFTV og Eurosport 2 med danske kommentatorer.
Sidste år vandt Francesco Molinari Arnold Palmer Invitational efter en forrygende afslutning, hvor italieneren spillede de sidste 18 huller i 64 slag, ugens laveste score, og han overhalede dermed hele 16 spillere om søndagen på vej mod sejren. En af de spillere, der måtte se sejren glide af hænde var verdens nuværende nummer 1, Rory McIlroy.
McIlroy vandt Arnold Palmer Invitational for to år siden og med den form nordireren har i øjeblikket må han betegnes som en af de helt store favoritter i denne uge. McIlroy har spillet fem turneringer på PGA TOUR i denne sæson, har vundet en gang, og er ikke sluttet dårligere end nummer fem. Verdens i øjeblikket bedste spiller kommer til Bay Hill for at genvinde den titel han vandt i 2018, og for at få det allerbedste udgangspunkt forud for The PLAYERS Championship i den kommende uge.
Fem af verdens top 10 spillere er med i denne uge, deriblandt Adam Scott og Patrick Reed, der begge allerede har vundet her i 2020. Tommy Fleetwood var tæt på sejren i Honda Classic søndag, og er nu på revanchejagt et par timer længere nordpå i Florida, hvor han sidste år sluttede på tredjepladsen.
picture

The Arnold Palmer Invitational

For et år siden var Viktor Hovland stadig amatør, men spillede med i Arnold Palmer Invitational på en særlig invitation, og den udnyttede den unge nordmand til fulde ved at slutte på en delt 40. plads. I år kommer han som han som nyslået PGA TOUR vinder, og sammen med svenskerne Henrik Stenson, Alex Norén og Henrik Norlander holder de den skandinaviske fane højt.
GOLFTV sender mere end 40 timer fra Arnold Palmer Invitational, og bemærk at på grund af sommertid i USA begynder transmissionen en time tidligere end vanligt om søndagen.
Lige nu tilbydes golffans 7 gratis dages adgang på GOLF.TV

The Arnold Palmer Invitational kan følges på GOLFTV og Eurosport 2

Torsdag den 5.3.: 20.00 – 00.00 (Featured Groups fra 13.00)
Fredag den 6.3.: 20.00 – 00.00 (Featured Groups fra 13.00)
Lørdag den 7.3.: 18.30 – 00.00 (Featured Groups fra 13.30. Kun på GOLFTV)
Søndag den 8.3.: 17.30 – 23.00 (Featured Groups fra 13.30. Kun på GOLFTV)
Morten Buckhøj, Søren Hansen og Andreas Hartø kommenterer.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce