LaPresse

Se en masse god fodbold direkte på Eurosport 2

LA LIGA OG SERIE A

The 07/01/2017 at 16:24

I den kommende uger venter der god bold fra både den bedste italienske og spanske række, hvor Eurosport 2 er med direkte fra sidelinjen.

Osasuna – Valencia
Med ni nederlag og kun tre sejre ligger Valencia uhyggelig tæt på nedrykningsstregen i denne sæson. Klubben har ikke vundet en kamp i otte runder, så det gælder om at få vendt tingene hurtigst muligt, hvis ikke de ønsker at spille i den næstbedste række. Til Valencias fordel er Osasuna ligaens absolut dårligste hold, så der er altid en chance for at få sig en sejr der..

Kampen sendes på mandag kl. 20.40 på Eurosport 2 og kommenteres af Jesper Simo.

Granada – Osasuna
Der er tale om et intenst opgør, når de to nedrykningstruede klubber støder sammen. Begge hold ligner på nuværende tidspunkt to hold, der har direkte kurs mod den anden bedste spanske række. Sidst de to hold mødtes var i Copa del Rey, og her gik Osasuna samlet videre med en samlet 2-1 sejr. Begge klubber har alvorligt brug for point, hvorfor vi kan forvente at se to mandskaber, der vil gøre alt for en sejr.

Kampen sendes på søndag kl. 18.25 på Eurosport 2 og kommenteres af Niels Harild.

Mere fodbold fra Italien

Crotone – Bologna.
Hvis man dømmer ud fra ligatabellen, må udebaneholdet Bologna anses som favoritter. Crotone ligger i stor nedrykningsfare, og de har virkelig brug for point, hvis de skal tage endnu en sæson i Serie A. Det kan dog vise sig at blive en svær opgave, eftersom Bologna har slået Crotone de seneste to indbyrdes kampe.

Kampen sendes på søndag kl. 17.55 på Eurosport 2 og kommenteres af John Bisgaard.

Inter – Chievo
Der er begyndt at komme tro på tingene igen i den blå ende af Milano. Efter en forfærdelig sæsonstart har man i december fået vendt tingene og samlet sig en masse point. Det skyldes særligt deres argentinske angriber Icardi, der med 14 kasser er topscorer i Serie A. Chievos opgave bliver først og fremmest at lukke ham ned, hvis de ikke ønsker at gå fra kampen med et nederlag.

Kampen sendes på søndag kl. 20.40 på Eurosport 2 og kommenteres af Kasper Marker.

0
0