SID

Se Alka Superliga direkte på Eurosport 2 og Canal 9

ALKA SUPERLIGA

The 15/04/2017 at 13:44Opdateret The 15/04/2017 at 13:48

Brøndby på titeljagt i Nordsjælland og Randers i jagt på Europa League. Eurosports kanaler har endnu engang Alka Superliga på programmet.

Endnu engang inviterer Eurosport 2 og Canal 9 til Superliga-bold. Denne gang med to spændende kampe fra både det jyske og nordsjællandske. Her skal de to formstærke hold, Randers FC og Brøndby IF, nemlig i aktion i det danske forårsvejr. Nu hvor Alka Superligaen er blevet splittet op, skal de to hold forsøge at holde sig i toppen af henholdsvis mesterskabspillet og nedrykningspillet. Brøndby i forsøget på at indhente FC København på førstepladsen, og Randers FC i forsøget på at kvalificere sig til Europa League.

I alt byder Eurosports kanaler på to interessante Alka Superliga-kampe i denne uge. Se nedenstående program for at få et overblik over kampene betydning, og hvor de sendes:

FC Nordsjælland – Brøndby

2017 har for FC Nordsjælland været et wake-up call, da de er gået fra at levere skuffende resultater, til pludselig at kvalificere sig til mesterskabsspillet og kæmpe med om bronzemedaljen. Sølvet kan de ikke nå, da det stort set allerede er blevet uddelt til deres modstander Brøndby, der ligeledes har haft sig et flot forår med massere af mål og sejre.

Kampen sendes søndag kl. 15 på Canal 9 og kommenteres af Zak Egholm og Lars Jacobsen.

Randers – OB

Randers FC er ikke ligefrem i overhængende fare for at rykke ned, til trods for at de ikke klarede sig videre til mesterskabsspillet. Af alle holdene i nedrykningsgrupperne har østjyderne nemlig det højeste pointantal, hvilket betyder, at de blot skal fokusere på at kvalificere sig til Europa League frem for at spille i 1. Division til næste sæson.

Kampen sendes søndag 12.30 på Eurosport 2 og kommenteres af Casper Høygård og Esben Hansen.

Husk at du kan følge alle de bedste kampe fra Alka Superligaen på Eurosport 2, Canal 9 og dplay.dk.

0
0