Scanpix

Oplev det bedste fra den norske og spanske række direkte på Eurosport 2

LA LIGA & ELITESERIEN

The 13/05/2017 at 15:42

Kan Rosenborg, med Mike Jensen og Nicklas Bendtner ved roret, fortsætte deres norske dominans?

Rosenborg er næsten lige så overlegen i Eliteserien, som Real Madrid og Barcelona er i La Liga. Og det siger ikke så let. Men nu venter der to svære kampe for Rosenborg, hvor deres flotte sæsonstart kan blive udfordret.

Se nedenstående program for at få et overblik over, hvor og hvornår Rosenborg spiller sine norske kampe og, hvilken kamp i La Liga der er på programmet i denne uge:

Rosenborg – Tromsø
Som sædvanligt har Nicklas Bendtner stjålet overskrifterne i det norske aviser, men det er dog med en god grund. Danskeren har leveret mål og en nogenlunde acceptabel præstation i sine første kampe. Nu møder Bendtner og resten af Rosenborg-mandskabet den mindre klub Tromsø, der ligger placeret i den nederste halvdel af Eliteserien.

Kampen sendes tirsdag kl. 19.55 på Eurosport 2 og kommenteres af TBA og Francis Dickoh.

Rosenborg – Lillestrøm
Rosenborg har allerede sat kursen mod det norske mesterskab, og det ser også godt ud for den norske topklub, der endnu ikke har tabt en kamp i Eliteserien endnu. Nu venter Lillestrøm, som i øjeblikket ligger i nedrykningsfare. Sæsonen er dog lang og meget kan nå at ske endnu. Måske overrasker Lillestrøm og stjæler point på Rosenborgs stærke hjemmebane, Lerkendal.

Kampen sendes lørdag kl. 15.25 på Canal 9 og kommenteres af TBA og Francis Dickoh.

Celta Vigo – Real Madrid
Celta Vigo kommer på noget, der ligner en umulig mission, når Real Madrid kommer på besøg onsdag aften på Balaídos stadion. Real Madrid udstråler høj selvtillid, og det spanske mesterskab venter rundt om hjørnet, men det kræver først og fremmest en sejr over Celta, der fornyligt måtte se sig slået ud af Europa League-turneringen.

Kampen sendes onsdag kl. 20.55 på Eurosport 2 og kommenteres af Morten Glinvad og Mads Junker.

Du kan følges alle de bedste kampe fra Spanien og Norge direkte på Eurosports kanaler, Europlayer og Dplay.dk.