Getty Images

Oplev Alka Superliga direkte på Eurosport 2 og Canal 9

ALKA SUPERLIGA

The 13/05/2017 at 15:42Opdateret The 13/05/2017 at 15:43

Både mesterskabs- og Europa League-slutspillet fortsætter ufortrødent. Denne uge er der mulighed for at følge med i en kamp fra hvert slutspil.

Endnu engang inviterer Eurosport 2 og Canal 9 til Superliga-bold. Igen gang med to spændende kampe på programmet. To kamp fra det jyske. I den første kamp brager FC Midtjylland og FC København sammen i mesterskabsslutspillet, mens Randers får besøg af AaB i kampen om at komme med i Europa Legaue.

I alt byder Eurosports kanaler på to interessante Alka Superliga-kampe i denne uge. Se nedenstående program for at få et overblik over kampene betydning, og hvor de sendes:

FC Midtjylland – FC København
Det er tale om en vigtig kamp for hjemmebaneholdets vedkommende, når FC København kommer på besøg i det midtjyske. FC Midtjylland skal helst have en sejr for fortsat at følge med Lyngby i kampen om bronzemedaljerne. Det bliver dog en svær opgave, da FC København altid er top forberedt og velspillende.

Kampen sendes onsdag kl. 19.00 på Canal 9 og kommenteres af Zak Egholm og Lars Jacobsen.

Randers – AaB
Begge klubber vil give alt, hvad de har i sig, for at få lov til at spille Europa League i næste sæson. Det er dog kun et af holdene, der får drømmen om europæisk fodbold opfyldt. Med Randers’ 2-0 sejr fra første kamp har de i den grad skabt sig et godt udgangspunkt, før returkampen, der vil blive spillet på onsdag.

Kampen sendes onsdag kl. 17.30 på Eurosport 2 og kommenteres af Casper Høygård og Esben Hansen.

Husk at du kan følge alle de bedste kampe fra Alka Superligaen på Eurosport 2, Canal 9 og dplay.dk.