Le Buzz

Følg den amerikanske MLS på Eurosport 2

FODBOLD: MLS

The 24/06/2017 at 14:29Opdateret The 24/06/2017 at 14:31

Oplev den bedste amerikanske række, Major League Soccer, på Eurosport 1 og Eurosport 2, når stjerner som David Villa, Kaka og Sebastian Giovinco betræder det noget nær perfekte amerikanske græsunderlag.

Den europæiske version af fodbold har ikke altid haft fanget amerikanernes interesse på samme måde, som den har det i Danmark og i mange andre steder af verden.

I USA har sportsgrene som basketball, ishockey, baseball og ikke mindst amerikansk fodbold altid stået i forreste rækken. Sådan er det ikke nødvendigvis længere, hvilket blandt andet skyldes en spændende konkurrence i ligaen samt indkøbet af flere prominente navne fra de europæiske ligaer.

Eurosports faste fodboldkommentator Henrik Hvillum føler også, at der er ved at ske en ændring i amerikanernes interesse for fodbold:

For hver sæson vokser interessen kun. Det er den øgede konkurrence blandt holdene, og så den intense stemning ved at kampene bliver spillet på små tilskuerfyldte stadions, som medvirker til, at amerikanerne så småt tager sporten til sig”.

De store navne tiltrækker tilskuer

Den største årsag til, at USA er ved at få dannet sig en fodboldkultur, er dog, at der de seneste par år er kommet store europæiske navne til ligaen. Offensive spillere som Didier Drogba, Sebastian Giovinco, Kaka, Frank Lampard og David Villa er blot nogen af de navne, som er blevet hentet til USA. Frank Lampard er dog pensioneret, mens Didier Drogba spiller i en anden bedste række.

Det helt store trækplaster for fodbolden er uden tvivl tilstrømning af berømte fodboldspillere fra Europa. Selvom mange af dem ikke længere er på deres topniveau, så formår de stadig at spille en gang underholdende fodbold med masser af mål”, udtaler Henrik Hvillum.

Særligt den italienske spiller Sebastian Giovinco fremhæver Henrik Hvillum som en, man særligt skal holde særligt øje med. Han formåede nemlig at lave intet mindre end 22 mål og 16 assist for Toronto FC i 2015-sæson, hvilket gav ham prisen som den mest værdifulde spiller i MLS i 2015.

Du kan følge Sebastian Giovinco og resten af Toronto i kampen om fortsat at indtage førstepladsen i Major League Soccer.

Følg den bedste amerikanske fodboldrække hver uge på Eurosport 1, Eurosport 2 og Eurosport Player.

02/07/2017 23:00 01:10 FODBOLD FODBOLD: MLS, USA : Philadelphia Union (USA) - New England Revolution (USA) LIVE EUROSPORT 2 HD

0
0