Getty Images

Følg de største fodboldtalenter på Eurosport 2

U21 EM

The 18/06/2017 at 15:28Opdateret The 18/06/2017 at 15:33

Europas bedste lande skal i kamp mod hinanden ved U21 EM i Polen, hvor flere af de største fodboldtalenter i verden er at finde.

Sommeren er over os, og det betyder en masse god sport at følge med i. I øjeblikket er U21 EM i Polen i fuldt gang, og de første kampe er allerede spillet. Fremtidens fodboldstjerne har rig mulighed for at bevise deres værd, når Europas bedste landshold kæmper om EM-titlen.

Eurosports kanaler er med tæt fra sidelinjen og tilbyder et hav af EM-kampe fra det polske. Og selvfølgelig med rig mulighed for at følge med i Danmarks opgør. I denne uge render det danske landshold ind i Tyskland og Tjekkiet, der meget vel kan gå hen at blive to svære og vigtige kampe. De to kampe kan ses på Eurosport 1, mens Danmarks kamp mod Tyskland også kan ses på Kanal 5.

Mandag den 19. juni kl. 17.55 på Eurosport 1

Slovakiet – England

Slovakiet fik vendt et truende nederlag mod værtsnationen Polen i første gruppekamp til en 2-1 sejr, efter at de ellers havde været bagud efter kort tids spil. Nu venter England, der møder op med et stærkt landshold med flere Premier League-spillere på holdkortet. Kan Slovakiet slå det stærke engelske hold og tage et stort skridt mod gruppens førsteplads?

Mandag den 19. juni kl. 20.40 på Eurosport 1

Polen – Sverige

Værtsnationen skuffede de mange polske fans i gruppekampen mod Slovakiet, hvor det blev til et nederlag. Nu har Polen en ny mulighed for at tage revanche, når de mandag aften møder Sverige. Hvis Polen skal have et håb om at nå førstepladsen, kræver det en sejr over Sverige. Alt andet end en sejr vil være skuffende for det ellers så stærke polske hold.

Tirsdag den 20. juni kl. 17.55 på Eurosport 1

Serbien – Makedonien

Måske ikke så overraskende tabte Makedonien Gruppe B’s første kamp mod Portugal. Det betyder, at Makedonien nu er tvunget til at tage en sejr med fra kampen mod Serbien. På papiret er Serbien også en lettere modstander, men til en EM-slutrunde kan alt ske, og især nerverne hos de unge mænd kan spille et puds.

Tirsdag den 20. juni kl. 20.40 på Eurosport 1

Portugal – Spanien

Det blev til en sikker 2-0 sejr for portugiserne i deres første kamp mod Makedonien. Nu venter Spanien, der hører til blandt turneringens absolutte bedste hold. Det bliver derfor en anderledes kamp for Renato Sanches og resten af det Portugal-mandskabet, når de to hold tirsdag aften brager sammen i kampen om Gruppe B’s førsteplads.

Onsdag den 21. juni kl. 20.00 på Kanal 5

Tyskland – Danmark

Det danske landshold er havnet i dødens gruppe, hvor især Italien og Tyskland har udtaget to fremragende hold, der kan ryste ethvert U21-landshold. Det danske hold er dog ikke helt uden chancer og har forberedt sig grundigt til EM-tuneringen i Polen, hvorfor vi kan forvente et topmotiveret hold klar til at gå all in.

Onsdag den 21. juni kl. 20.40 på Eurosport 1

Tyskland – Danmark

Når Tyskland og Danmark brager sammen onsdag aften, er der ingen tvivl om, at tyskerne er favoritter til at rende med sejren, mens danskerne er underdogs og kan næsten kun overraske. Det tyske landshold består af flere prominente spillere med Bundesliga-erfaring, mens Danmark kan briste sig af at have en trup bestående af flere Superliga-spillere.

Onsdag den 21. juni kl. 17.55 på Eurosport 1

Tjekkiet – Italien

Italien er sammen med Tyskland Gruppe C’s – på papiret – bedste hold. Og det vidner Italiens trup da også om, der råder over spillere som Gianluigi Donnarumma fra Milan, Daniele Rugani fra Juventus og Domenico Berardi fra Sassuolo. Italien skal helst have en sejr over Tjekkiet, som nok vil se sig tilfreds med en uafgjort.

Kampen kommenteres af Rasmus Elgaard.

Lørdag den 24. juni kl. 20.00 på Kanal 5

Tjekkiet – Danmark

Tjekkiet er gruppens ubeskrevne blad, og derfor nok også det hold som man har mindst forventninger til. Hvis Danmark skal have en chance for at gå videre fra gruppen – enten som nummer et eller bedste to’er – kræver det uden tvivl en sejr over Tjekkiet. Men mon ikke også at det danske landshold taget sejren og de tre vigtige point?

Lørdag den 24. juni kl. 20.40 på Eurosport 1

Tyskland – Italien

Der venter et brag af en kamp, når Tyskland og Italien støder sammen lørdag aften i hver af de to holds sidste gruppespilskamp. Udfaldet af kampen kan meget vel blive altafgørende for et af de to holds videre skæbne i EM-turneringen. Bliver det Italien eller Tyskland, der trækker det længste strå og sikrer sig sejren?

0
0