Reuters

Følg Danmarks vej mod VM 2018

VM-KVALIFIKATION

The 18/03/2017 at 14:44

Danmark og Rumænien brager sammen i en vigtig kamp, der kan blive afgørende for de to holds vej mod VM.

Der venter et hav af spændende VM-kvalifikationskampe i den kommende uge, hvor kampen mellem Rumænien og Danmark naturligvis får tildelt mest opmærksomhed. Eurosport 2 tilbyder hele seks kampe, så der er masser at følge med i.

Rumænien – Danmark
Det er en utrolig vigtig og afgørende kamp for begge mandskaber i forhold til at slutte på de øverste to placeringer. Danmark har seks point, mens Rumænien har fem. Både Danmark og Rumænien skal bruge en sejr for at komme op og true Polen og Montenegro. Der er med andre ord en masse at spille om for de to mandskaber.

Kampen sendes søndag kl. 19.00 på Kanal 5 og kommenteres af Peter Piil og Brian Laudrup.

Georgien – Serbien
Selvom kampen bliver spillet i Georgien, er Serbien favorit til at rende med sejren. Vi skal nemlig hele syv kampe tilbage, før det georgiske landshold fik en sejr, og det var overraskende mod Spanien. Serbien skal helst have en sejr for at holde Wales væk fra andenpladsen, som i øjeblikket tilhører serberne.

Kampen sendes fredag kl. 17.55 på Eurospor t 2 og kommenteres af John Bisgaard.

Irland – Wales
Der venter en underholdende og stemningspræget kamp, når Irland og Wales støder sammen fredag aften i Dublin. Irland skal fastholde gruppens førsteplads, mens Wales skal prøve at spille sig op på andenpladsen. Wales har dog en stjernespilleren Gareth Bale på holdkortet, og han kan sagtens gå hen og blive kampafgørende for udebaneholdet.

Kampen sendes fredag kl. 20.40 på Eurospor t 2 og kommenteres af Peter Piil.

Andorra – Færøerne
Muligheden for at komme med til VM for Andorra er så småt forsvundet. Færøerne derimod har stadig en lille chance, men først og fremmest kræver det, at de tager en sejr med hjem fra Andorra på lørdag. En sejr til Færøerne vil hive dem op på syv point, hvilket alt andet lige vil bringe Ungarn under pres til deres kamp mod Portugal.

Kampen sendes lørdag kl. 17.55 på Eurospor t 2 og kommenteres af Rasmus Elgaard.

Bulgarien – Holland
Bulgarien kommer på en svær opgave, når de på lørdag får besøg af Holland. Holland missede EM-slutrunde sidste år, og den fejltagelse med at gå glip af en slutrunde vil de næppe begå igen. Derfor vil det hollandske landshold med sikkerhed møde topmotiveret og forberedt op til kampen imod Bulgarien.

Kampen sendes lørdag kl. 20.40 på Eurospor t 2 og kommenteres af Jesper Simo.

Aserbajdsjan – Tyskland
Aserbajdsjan har lidt overraskende syv point efter fire kampe, og de er i den grad med om topplaceringerne. Nu venter der en svær hjemmebanekamp, hvor de skal prøve at fastholde den gode rytme. Med en målscore på 16-0 efter fire kampe, ligner det dog, at tyskerne vil tage fra Aserbajdsjan med en sejr.

Kampen sendes søndag kl. 17.55 på Eurospor t 2 og kommenteres af Niels Harild.

Nordirland – Norge
Chancen for at komme med til VM for Norge ser næsten ikke-eksisterende ud. Nordirlands chancer ser derimod markant anderledes ud, og de indtager lige nu gruppens andenplads. Nordirland skal helst have en sejr for at holde Aserbajdsjan og Tjekkiet væk fra den eftertragtede topplacering.

Kampen sendes søndag kl. 20.40 på Eurospor t 2 og kommenteres af Henrik Alexandersen.

Følg alle kampene direkte på Eurosports kanaler samt Dplay.dk.

0
0