PA Sport

Europa League og Champions League lodtrækning

CL og EL-LODTRÆKNING

The 11/03/2017 at 16:06Opdateret The 11/03/2017 at 16:16

Følg med i hvem der trækker hvem op af hatten i lodtrækningen til næste runde af Europa League og Champions League.

Eurosport har æren af at præsentere den spændende lodtrækning til kvartfinalerne i Champions League og Europa League, som traditionen trop finder sted i Nyon i Schweiz.

Nu er det snart tid til at få de sidste hold på plads i de to europæiske turneringer. Eurosport 1 er med fra kl 12.00, hvor de mange hold venter spændt på at se, hvem der trækker hvem op af bowlen. Her er både ønskemodstandere og i den grad også skrækmodstandere og forhåbentlig også et FCK-hold, hvis de vel og mærket klare sig helskinnet hjem fra deres tur til Amsterdam.

Kl. 12 sættes det hele i gang, og vi starter ud med lodtrækningen til kvartfinalerne i den præstigefyldte Champions League-turneringen. Herefter fortsætter showet med Europa League kl 13, der indtil videre har budt på mange spændende kampe. Uanset hvad vil der nok blive trukket mange underholdende kampe op af hatten.

Skal vi håbe på at se lidt dansk deltagelse ved lodtrækningen, så kræver det, at FC København tager til Amsterdam torsdag aften og forsvarer deres 2-1 føring over storholdet Ajax. Det opgør kan du også følge på Eurosports kanaler, ligesom du også har mulighed for at se afslutningen på alle de andre kampe.

Følg hele lodtrækningen fra UEFA’s hjemmekontor i Nyon i Schweiz fredag den 17 marts direkte på Eurosport 1, europlayer.dk og dplay.dk.

0
0