Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Ugens største landskampe - Få overblikket her!

Christian Steen Jensen

Opdateret 14/11/2018 og 09:20 GMT+1

En guide til ugens største fodboldkampe og sportsbegivenheder, som du kan opleve på Eurosport Player.

UNL

Foto: Eurosport

Spanien - Danmark (U21) onsdag 14. november kl. 19.55 (6'eren og Eurosport Player)
Onsdag skal de unge danske drenge prøve kræfter med et særdeles velspillende spansk fodboldhold, som har vundet alt på deres vej til U21 EM, på nær et enkelt og overraskende nederlag til Nordirland, der vandt 1-2 med tre skudforsøg, hvor Spaniens forsøg talte svimlende 43. Kampen vises eksklusivt på Eurosport.dk og Eurosport Player.

Kroatien - Spanien torsdag 15. november fra kl. 20.30 (6'eren & Eurosport Player)

Gruppe 4 i League A byder på en storkamp mellem Kroatien og Spanien. Kroatien er pisket til sejr efter blot ét point i deres to første kampe. Spanierne har dog gode minder fra sit sidste indbyrdes møde, hvor det blev til en sejr på hele 6-0 til de spanske stjerner. Her var Real Madrid-spilleren Marco Asensio den helt store oplevelse med et mål og hele tre assists. Hvis spanierne vinder, kan de stå med det ene ben videre i Nations League med fire sejre ud af fire mulige. Gense sidste opgør mellem de to hold i videoen nedenfor.

Wales - Danmark fredag 16. november fra kl. 19.00 (Kanal 5 & Eurosport Player)

Christian Eriksen er tilbage i landsholdslejren efter sin skadespause. Gensynet med Tottenhams stærke midtbanespiller i den røde nationaldragt er velset, da en sejr over Wales på fredag kan være afgørende for, om Danmark vinder League B, Gruppe 4. Dog bliver de sidste to kampe desværre uden kaptajn Simon Kjær, som stadig er skadet.

Italien - Portugal lørdag 17. november kl. 20.30 (6'eren & Eurosport Player)

Med to sejre ud af to mulige har Portugal fået den mest optimale start på Nations League. Cristiano Ronaldo og co. skal videreføre den form, når de besøger Italien og San Siro. Italien har fået en svingende start på tilværelsen i Nations League med en sejr, en uafgjort og et nederlag. Nederlaget har Portugal stået for, da de på hjemmebane sikrede sig en spinkel 1-0-sejr på mål af André Silva. Dog kan Italiens overordnet form mod Portugal give dem tro på tingene. Her har de nemlig fire sejre mod Portugals to.

England - Kroatien søndag 18. november 14.55 (6'eren & Eurosport Player)

Et gensyn med semifinalen til VM i sommer bliver en realitet, når Wembley ligger græstæppe til kampen mellem England og Kroatien. Det første indbyrdes opgør i deres Nations League-gruppe bød på en stilfærdig 0-0-kamp, hvor chancerne var svære at få øje på. Kampen viser dog et godt billede af, hvor tæt det er mellem de to nationer. Hvis man ser på de seneste otte indbyrdes opgør, står Kroatien noteret for fire sejre, mens England har tre.

Danmark - Irland mandag 19. november fra kl. 19.00 (Kanal 5 og Eurosport Player)

Resultatet mod Wales afhænger meget af, hvordan udfaldet bliver i Danmarks sidste Nations League-kamp, og det slag skal stå i Aarhus mod Irland. Kommer Danmark ud af opgøret mod Wales med en uafgjort eller en sejr, kan de selv afgøre deres skæbne om deres fremtid i Nations League.

Danmark - England (U21) tirsdag 20. november 17:55 (6'eren og Eurosport Player)

Englands U21-landshold har været ubesejret i samtlige EM-kvalifikationskampe, og det er altså noget af en mundfuld, som de danske unge drenge skal holde stand mod i en venskabskamp, hvor æren er på spil.

Eurosport Player
Eurosport Player er en streaming platform, som er dedikeret til de største sportsbegivenheder rundt omkring i verden.
Med vores eksklusive rettigheder til blandt andet UEFA Nations League, UEFA Europa League, Giro d’Italia, Australian Open og US Open er støvlerne snøret til alle de store fodboldbrag, kæden er strammet til de stejleste alper og der er smashgaranti, når de største tennisstjerner svinger ketcheren!
For kun 129,- om måneden kan du følge herrelandsholdets vej til EM i 2020, se FC København repræsentere dansk fodbold på den internationale scene og sikre dig andre store oplevelser.
Med en forudbetaling af et engangsbeløb på 990,- får du et helt års adgang svarende til kun 82,5,- om måneden.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce