I det første opgør på Cepheus Park kæmpede Thomas Thomasbergs tropper bravt og fik også fortjent hevet et brugbart resultat på 1-1 med sig, da Frederik Lauenborg i starten af anden halvleg udlignede Galatasarays føring.
Nu kan danske fodboldfans se frem at følge det interessante returopgør, eftersom Discovery Networks har sikret sig rettighederne til kampen.
Randers FC skal forsøge at kvalificere sig til sit første Europe League-gruppespil. Det bliver bestemt ikke en let opgave imod Galatasaray, der er under ledelse af den legendariske træner Fatih Terim, der tilbage i 2000 sikrede Istanbul-klubben sit første Europæiske trofæ, da holdet besejrede Arsenal i Parken i UEFA Cup-finalen.
UEFA Europa League
5-stjernet nordjyde: ”Det, der sker, det sker omkring Mæhle”
01/09/2021 OG 21:42

Eksperterne analyserer: Kan Randers levere miraklet mod Galatasaray?

Interessant kamp på svær udebane

De lyseblå havde i løbet af første opgør flere gode chancer for at vinde kampen. Alligevel må Galatasaray med den enorme fanbase betegnes som klare favoritter i returopgøret. Det skyldes især det tryk, som hjemmeholdets fans forventer at bringe på stadion i Istanbul på trods af nedsat kapacitet og det faktum, at kampen spilles på Recep Tayyip Erdoğan Stadium, der til dagligt er Kasimpasas hjemmebane.
”Det bliver et meget interessant opgør. Randers FC er selvfølgelig ikke favoritter, men de er bestemt ikke uden chancer for at gå videre, hvilket vil være lidt af en sensation med tanke på de to holds profiler, historik og budget. Hos Discovery Networks Danmark er vi meget glade for at sikret os rettighederne til at vise den spændende kamp,” siger Discovery Networks sportschef, Søren Klæstrup.
Hvis kvalifikationen til Europe Leagues gruppespille glipper, kan Randers FC se frem til at spille gruppespil i Europa Conference League.
Zak Egholm og Lars Jacobsen vil stå for kommenteringen, når discovery+ og 6’eren torsdag d. 26. august kl. 19.55 viser den afgørende kamp direkte fra Türk Telekom Stadyumu.
UEFA Europa League
Highlights: Hestene fra Randers’ Europa League-galop slutter efter nederlag til Galatasaray
26/08/2021 OG 20:09
UEFA Europa League
Nej, nej, nej! Bizart Randers-selvmål bringer Galatasaray i front
26/08/2021 OG 19:29