Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

FCK-rigmand: Jeg havde nok ikke købt mig ind i Brøndby

Eurosport
AfEurosport

Opdateret 09/12/2019 og 12:01 GMT+1

Den danske milliardær Lars Seier Christensen købte tilbage i marts 22,55 procent af PARKEN Sport & Entertainments aktier. Op til den store investering havde der igennem flere år været kamp om rigmandens penge i det danske fodboldlandskab.

larsseier

Foto: Eurosport


- Det skorter jo ikke på fodboldklubber, der gerne vil have investorer i Danmark. Ingen nævnt, ingen glemt, men så er der da flere klubber, som man kan gætte på i Københavnsområdet, der flere gange har været ude at spørge, om ikke det var noget for mig. Men for mig har de set ekstremt vanskelige ud og bare lignet sorte huller i jorden på den lange bane. Så sjovt er det heller ikke, vel? Og især ikke, hvis det så samtidig er klubber, som ikke kan være med på højeste niveau.
- Og så er jeg jo FCK-fan og har været det siden klubbens start, ikke? Så derfor vil jeg sige, at hvis jeg endelig nogensinde skulle involvere mig i fodbold, så skulle det være dem, altså, jeg havde nok ikke købt mig ind i Brøndby eller sådan noget, hvis det havde været en tilsvarende situation.
Lars Seier Christensen brugte omkring 222 millioner kroner på sin aktieandel i PARKEN Sport & Entertainment, og det er en mand med store ambitioner, der har købt sig ind i selskabet bag FC København.
- Blandt andet med Ståles hjælp har vi jo været lidt en humlebi, for vi er rigtig meget med i Europa, så det er jo svært næsten at forbedre på det, men jeg vil sige stadigvæk, at jeg ikke kan se nogen grund til, at vi ikke skulle spille i Champions League ret jævnligt, og måske komme lidt længere i de internationale turneringer, end vi har gjort, selv om vi jo indiskutabelt har gjort det rigtig, rigtig godt i de sidste mange år.
- Jeg mener, at når vi sammenligner os med andre lignende hovedstæder rundt omkring i Europa, og hvad nogen af dem får ud af det, som Porto eller Ajax, så er der plads til forbedring hos os. Men det kræver selvfølgelig også, at der er det økonomiske grundlag for det. Det er måske det, der ærgrer mig allermest ved, at vi ikke kom i Champions League den her gang. For min holdning var i hvert fald, at en del af de penge ville være blevet investeret tilbage i måske at tage lidt større risiko på transfersiden og sådan noget, siger rigmanden, som godt kan se en idé i, at FC København køber dyrere spillere for fremtiden.
- Altså, hvis der er det økonomiske grundlag for det, så er det i hvert fald en risiko, som jeg personligt godt kan se mig selv i. Så i stedet for at du investerer x hvert år og får to x ud, jamen, så investerer du to x og får fire x ud, ikke? Og der skal vi nok komme hen.
Du kan se hele interviewet med Lars Seier Christensen, når vi på torsdag viser FC København vs. Malmø FF med optakt fra klokken 17:00 på 6’eren. I interviewet fortæller han blandt andet om Bendtner-relaterede sms’er fra Ståle Solbakken, ønsket om FC København som kulturelt flagskab samt planer om restauranter, barer og dagligt liv ved Telia Parken.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce