Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

FCK-anfører vil holde nullet mod Celtic

Emil Iversen

Opdateret 20/02/2020 og 10:05 GMT+1

Carlos Zeca fortæller, at det er ekstremt vigtigt for FC København at holde nullet på hjemmebanen i Europa League-braget mod Celtic. Se kampen fra kl. 17 på Dplay og 6’eren.

carlos

Foto: Eurosport

De danske mestre fik en forfærdelig start på foråret i Superligaen, da det i fredags blev til et 1-0-nederlag i Esbjerg. Det satte sig naturligvis i FCK-truppen.
”Følelsen efter kampen i Esbjerg var rigtig dårlig. Vi vidste det ville være en svær kamp, men vi forventede ikke at tabe kampen og præstere, som vi gjorde.”
picture

FCK-anfører vil holde nullet mod Celtic

Nu retter Zeca og resten af FC København-truppen fokus mod aftenens Europa League-brag mod Celtic. Du kan se kampen med optakt fra kl. 17 på Dplay og 6’eren.
Zeca fortæller, at den dårlige præstation i Esbjerg er glemt, og at alt fokus nu er på Celtic i en kamp, hvor det kan blive afgørende at holde skotterne fra at score.
”Vi skal holde fokus og disciplin i kampen, og prøve at undgå at indkassere mål på hjemmebane, for det er meget vigtigt.”
”Det handler om at gøre de ting mod en meget svær modstander, der vil sætte os i svære situationer,” afslutter FCK-anføreren.
picture

Ståle før braget mod Celtic: Det skal være små marginaler, der afgør det

Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce