Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Zorniger før Europa League: Vi har store forventninger til os selv

Christian Corell

Opdateret 16/08/2018 og 10:12 GMT+2

Brøndby møder torsdag aften serbiske Spartak Subotica i retoropgøret i Europa League, og cheftræner Alexander Zorniger har store forventninger til sit mandskab.

Brøndby

Foto: Eurosport

Et udgangspunkt på 0-2 giver Brøndby gode forudsætninger for at spille sig til playoff-runden i Europa League, men det kræver en koncentreret og professionel indsats.
  • Se Brøndby - Spartak Subotica fra klokken 19:55 på 6’eren og Eurosport Player
Vi skal gøre arbejdet færdigt i morgen aften. Vi vil altid være tro mod vores spillestil, men vi skal ikke spille naivt i morgen.
Vi skal derfor tage vores energiske måde at spille på og kombinere det med at spille med europæisk kløgt og snilde. Det kræver fuldt fokus, og vi skal have hovedet med i kampen i alle 90 minutter og gøre, hvad der kræves for at gå videre, siger Zorniger til Brøndby.
Ambitionsniveauet i Brøndby er højt, og cheftræneren forventer at gå videre til Europa League og understreger samtidig vigtigheden af at have en god hjemmebane.
Vi har store forventninger til os selv, og i de sidste tolv måneder har vi kun tabt et par kampe, så vi ved, at vi har et højt niveau, og at vi kan tage de rigtige beslutninger i løbet af en kamp.
Uanset om det er Europa eller Superligaen, så er det altid en fordel for os at spille på Brøndby Stadion, og når spillet måske ikke altid flyder i perioder af en kamp, så er det, at opbakningen er endnu mere vigtig. Energien fra tribunerne kan løfte os videre ud i Europa, siger Zorniger.
  • Se Brøndby - Spartak Subotica fra klokken 19:55 på 6’eren og Eurosport Player
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel