Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Ståle Solbakken inden Europa League-skæbnekamp: Kampbilledet bliver anderledes

Kristian Pedersen

Opdateret 30/08/2018 og 15:21 GMT+2

FC København skal i aften forsøge at spille sig videre til gruppespillet i Europa League. Atalanta er modstanderen, der skal knækkes, inden avancement i turneringen bliver en realitet

Mancini, N'Doye - Atalanta-FC Copenaghen - Europa League 2018/2019 - LaPresse

Foto: LaPresse

De sidste par resultater har set positive ud for det københavnske mandskab, og der er massere af tro på tingene i truppen, hvis du spørger Ståle Solbakken.
Med 0-0 på udebane mod Atalanta, er FC Københavns muligheder i aftenens opgør stadig gode. FCK-træneren er dog klar over opgavens størrelse.
"Vi ved, det bliver hårdt i morgen, men holdet har ikke tabt længe, og der er en stor tro på, at vi kan levere en god kamp og en god præstation. Så må vi se om resultatet også bliver godt, men det følges jo ikke altid ad," siger Ståle Solbakken til FCK.dk.
  • Se med på Eurosport Player klokken 18.00, når F.C. Københavns Europa League-skæbne bliver afgjort.
Den sidste del af det første opgør blev en noget rodet affære, men det kan blive en anden oplevelse i aften. FCK-træneren forventer nemlig, at hjemmebanefordelen vil ændre kampbilledet, og københavnerne vil være mere på bolden.
”Kampbilledet bliver nok anderledes end dernede, for jeg forventer, at vi vil mere på bolden, når vi er på hjemmebane og har en masse fans til at bakke os op. Så har selv endnu større hold fået problemer herinde.
”Vurderingen af den første kamp blev måske også lidt farvet af den sidste halve time, hvor vi virkelig havde ryggen mod muren, men i store dele af 1. halvleg var vi egentlig i god kontrol. Men ingen tvivl om, at det bliver svært,” afslutter Ståle.
  • Kampen om pladsen i Europa League, mellem FC København og Atalanta, kan ses på Eurosport Player og 6’eren med optakt fra klokken 18.00.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce