Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Solbakken i godt humør på pressemøde: Vi skaber altid gode resultater på hjemmebane

Christian Corell

Udgivet 19/09/2018 og 18:14 GMT+2

Nedtællingen til FC Københavns første Europa League-gruppespilskamp mod Zenit er i fuld gang.

Ståle Solbakken

Foto: Scanpix

Det obligatoriske prematch-pressemøde før Europa League er netop blevet afholdt i Parken, hvor Ståle Solbakken både prikkede til rivalerne fra Herning, og udviste selvsikkerhed før en svær, russisk modstander gæster Parken.
FCK har flere gange leveret store resultater på hjemmebane, hvilket Atalanta-kampen senest var en bevis på. De store europæiske hjemmebaneresultater bygger på mentalitet og kultur, mener Ståle Solbakken:
Det er noget, vi har bygget op over lang tid. For det er jo nye spillere hver gang. Så det er helt klart en kultur og en mentalitet. Det er ikke kun os trænere. Det er også de spillere, vi gør til ledere og vores fans, der kan mærke, hvor stort det her er, siger Ståle Solbakken på pressemødet.
På trods af at Ståle Solbakken og resten af FCK flere gange har været i europæiske gruppespil, vil han ikke melde en målsætning ud, men understreger dog vigtigheden af at skabe resultater på hjemmebane:
Det er svært at sige, hvad målsætningen er. Men vi skaber altid gode resultater på hjemmebane, og det er vigtigt, når det hele bliver gjort op i sidste ende. Vi ved, at det bliver en svær gruppe på udebane, og at de andre kommer til at hente point hjemme – så vi skal være skarpe hjemme,
Selvom der venter en vigtig Europa League-kamp torsdag, havde den 50-årige nordmand alligevel overskud til at stikke til de danske mestre, FC Midtjylland:
Alt det, der mangler i Herning, det har vi. Vi tager tingene i rækkefølge. Vi diskuterer jo ofte trækningen, og hvordan man er delt ind i puljer – 1, 2, 3 og 4. Steinlein tror jo, man kan trække Chelsea og Arsenal i én pulje. Men det er bygget anderledes op. Og det ved man, hvis man har taget rejsen ned til trækningen.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce