Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Hazard skal være klar til Premier League: Bliver sparet i første Europa League-kamp

Kristian Pedersen

Opdateret 19/09/2018 og 16:20 GMT+2

Eden Hazard har fået en fantastisk start på sæsonen, blandt andet med et hattrick i weekendens kamp mod Cardiff, hvor han brillerede og lavede tre kasser.

Eden Hazard

Foto: Eurosport

Den nye Chelsea-træner, Maurizio Sarri, har derfor valgt at spare Hazard til Europa League-opgøret mod PAOK - måske et signal om, at Chelsea rigtig gerne vil spille med om Premier League-mesterskabet i år.
Chelsea skal derfor præstere mod græske PAOK uden den belgiske dribler, som Maurizio Sarri beskrev som én af de bedste spillere i Europa efter sejren over Cardiff.
Det er dog ikke en Chelsea-trup uden store navne, der er taget afsted til Grækenland. Både Willian, Fabregas, Kanté, Marcos Alonso og Morata er rejst med. Dermed har Sarri stadig rigtig gode kort på hånden, når de på torsdag tager hul på Europa League.

En chance til Andreas Christensen

Det forventes, at Sarri kommer til at rotere i Chelsea-truppen, og dermed kan Andreas Christensen igen få chancen i London-holdets defensiv. Derudover er spillere som Gary Cahill tilbage i truppen og kan starte med danskeren i Chelseas centrale forsvar.
Chelseas trup til Europa League-opgøret har, udover Andreas Christensen, flere unge navne på listen: Ross Barkley, Ruben Loftus-Cheek og Ethan Ampadu er taget med til Grækenland. Den sidstnævnte, det walisike stortalent Ethan Ampadu, har i løbet af ugen skrevet under på en fem-årig kontrakt med Chelsea.
”Jeg er virkelig stolt og glad, jeg ser frem til de næste fem år og alt jeg skal gøre nu er at forsætte arbejde hårdt, og forhåbentligt vil der ske gode ting. Jeg tænker gerne at mit spil at løftet sig markant siden jeg kom hertil,” sagde Ampadu efter han satte underskriften på den nye kontrakt.
Ampadu kan få sin første kamp i international klubsammenhæng mod PAOK.
Chelsea spiller deres første Europa League-kamp mod græske PAOK torsdag klokken 18.55 og kan ses på Eurosport 2 og Eurosport Player.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Relaterede kampe
Annonce
Annonce