Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

FC Midtjylland fik vendt skrækkelig første halvleg til et fint resultat mod Malmø

Magnus Stub

Udgivet 23/08/2018 og 21:04 GMT+2

Bagud 2-0 ved pausen så det sort ud for FC Midtjylland i Malmø, der dog fik rettet op på situationen i anden halvleg.

FCM

Foto: Eurosport

Bare 12 minutter skulle der gå, før at den var gal for FCM. Den rutinerede skarpretter Markus Rosenberg dukkede op ved et hjørnespark, og så var svenskerne foran 1-0.
Og selvom midtjyderne sidste år skaffede sig så mange point på dødbolde, så lignede det for alvor, at det var netop dødboldene, der skulle være holdets svaghed i dag. Efter 24 minutter var den gal igen på et hjørnespark – denne gang var det Marcus Antonsson, der dukkede op og nettede for de lyseblå.
Resten af halvlegen var midtjyderne under stort pres. Især Anders ”AC” Christiansen gjorde det svært for FCM, da han på ekskvisit vis fordelte spillet og fik strukket de midtjyske kæder til bristepunktet. Jesper Hansen lukkede dog af resten af halvlegen, og så var stillingen 2-0 til Malmø ved pausen.
Anden halvleg blev en helt anden oplevelse. Et markant mere aggressivt FCM-hold tog mere initiativ, stod højere og fik presset svenskerne lidt. Det gav pote efter en time, hvor den norske kreatør Gustav Wikheim tog chancen langt udefra og lykkedes. Håbet var intakt hos de Europa-sultne ulve.
Og fra et håbløst resultat ved pausen så det pludselig rigtig positivt ud efter 75 minutter, da den tidligere FC Midtjylland-keeper Johan Dahlin måtte give en repost på et skud fra Marc Del Hende, som Simon Okosun var hurtigst over, og dermed var stillingen 2-2. Ulvene var tilbage.
Mere skete ikke på den anden side af Øresundsbroen. FC Midtjylland fik skaffet sig et fint resultat efter en svær start, som nu giver dem gode kort på hånden inden returopgøret i Herning.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce