Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Storholdene indtager 3. runde af FA Cup: Se alle kampene på discovery+

Mie Spangsberg

Opdateret 04/01/2023 og 15:00 GMT+1

Når kalenderen siger 6. januar 2023, går 3. runde af FA Cup’en i gang. Manchester United, Liverpool, Chelsea, Manchester City og Arsenal er blandt de hold, der skal i aktion frem til og med mandag den 9. januar, og du kan se alle kampene på discovery+.

Stor snak om mulig FA Cup-vinder: Bischoff tror på Liverpool eller Manchester United

Om få dage starter en vild fodbold-weekend. Premier League-holdene tilknytter sig FA Cup’en, og der fyres op under turneringen med et brag, når Christian Eriksen og resten af Manchester United tager imod Everton fredag klokken 21.00. En kamp, du kan følge på discovery+.
Kampen bliver fulgt stærkt op hele lørdagen, hvor discovery+ stiller klar fra 13.30 med 22 kampe. Heriblandt Gillingham mod Leicester City klokken 13.30 og Blackpool-Nottingham Forest 16.00 – begge på 6’eren og discovery+.
Fra 15.30 varmer Simon Egeskov, Lars Jacobsen og Thomas Gravesen op til blandt andet Liverpool mod Wolverhampton klokken 21.00, der også bliver vist på 6’eren og discovery+.
Søndag den 8. januar står den også på seværdige kampe, når de to mastodonter, Manchester City og Chelsea, tørner sammen på Etihad Stadium. Det sker 17.30 igen på 6’eren og discovery+.
Efter et par år uden tilskuere på lægterne bliver det godt at mærke den stemning, der ofte kendetegner FA Cup-opgørene. Thomas Gravgaard fortæller i optakten til tredje runde, at det er noget helt særligt, der adskiller turneringen fra de engelske ligakampe:
- Det, der gør stemningen speciel i FA Cup’en, det er, at udeholdene får markant flere billetter til kampene, end de gør i ligaerne normalt. Det gør, at småklubber lige pludselig kan samle 7-8.000 fans, når de besøger eksempelvis Old Trafford. Der vil være så massiv opbakning til udeholdene, fortæller Gravgaard og bliver bakket op af Mikkel Bischoff:
- Det er faktisk FA Cup-kampene, der er den fedeste stemning til, fordi der er så mange fans. Nogle gange ser man byer, hvor der er 6.000 indbyggere, og så sidder der 8.000 fans. Så tænker man lidt: ”Hvor kommer de fra?”
Se også optakten til FA Cup’ens tredje runde med Thomas Gravgaard og Mikkel Bischoff gratis på discovery+.
Vi giver dig herunder et samlet overblik over de kampe, der ud over discovery+ også bliver vist i tv:
Kampprogram 3. runde
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce