Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Chelsea leder efter oprejsning, når de indleder FA Cup-forsvaret hjemme mod Nottingham Forest

Frederik Ptak Fréder

Udgivet 04/01/2019 og 15:09 GMT+1

FA Cup’ens tredje runde bliver for Chelseas vedkommende sparket i gang lørdag eftermiddag klokken 16.00, når Nottingham Forest kommer på besøg på Stamford Bridge.

facup

Foto: Eurosport

Chelsea har ramt sæsonens første down-periode, efter Maurizio Sarri overtog tøjlerne i sommer og imponerende stort i sæsonens indledning. Men Chelsea har kun vundet syv af de seneste 13 kampe og scoret fire mål i de seneste fem kampe. Det er altså et hold, som i den grad søger efter en tiltrængt succesoplevelse, efter de i weekenden kun formåede at spille 0-0 på hjemmebane mod Southampton. Det skal nu gå udover Nottingham Forest i tredje runde af FA Cup’en, som bliver vist på 6'eren og Eurosport Player på lørdag fra klokken 15.55.
Nottingham Forest, som indtager en syvendeplads i Championship lige udenfor Playoff-pladserne, slog førerholdet Leeds i seneste spillerunde med 4-2 og møder op på Stamford Bridge med masser af selvtillid. De skal dog ikke tænke for meget tilbage på deres sidste møde med Chelsea i 2017 i Carabao Cup’en, hvor de også på Stamford Bridge tabte med hele 5-1.
Det ligner, at den Chelsea-offensiv med Eden Hazard, Alvaro Morata og Ruben Loftus-Cheek, som sluttede kampen mod Southampton, også starter mod Nottinham Forest. Willian udgik nemlig senest med en skade og slutter sig til Pedro og Callum Hudson-Odoi på den offensive del af skadeslisten. Andreas Christensen var ligeledes tilbage på bænken mod Southampton efter en mindre skade, og han kunne derfor ligne en starter til lørdagens kamp.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce