Eurosport

Vinderen af Junkers Eurosport League: Fra top 2.000 til triumf

Vinderen af Junkers Eurosport League: Fra top 2.000 til triumf

09/01/2019 kl. 11:00Opdateret 09/01/2019 kl. 11:37

Den første halvdel af den engelske Premier League er slut, og det betyder også, at vinderen af Junkers Eurosport League på Holdet.dk er fundet. Den store Junkers Eurosport League-vinder blev Nesbokaj, som meget overlegent kørte en sikker sejr hjem og dermed også et 12 måneders Eurosport Player-abonnement.

Faktisk var der kun en anden person i Danmark, der kunne have endt over Nesbokaj, han endte nemlig nummer to globalt. Det betød også, at selvom top fem var meget tæt, så var afstanden til resten af modstanderne i Junkers Eurosport League stor til sidst. Hele 830.691 point ned til nummer to i ligaen må siges, at være en fornem og flot præstation.

Stillingen i Junkers Eurosport League
  • Tilmeld dig Eurosport League på Holdet.dk her

En fronttrio bestående af Aubameyang, Martial og Kane har givet godt i de sidste runder. Nesbokajs hold bestod derudover hovedsagligt af Manchester United- og Tottenham-spillere i de sidste runder. Især satset på Manchester United gav pote, efter Manchester Uniteds ansættelse af Ole Gunnar Solskjær.

Nesbokajs hold i sidste runde
  • Læs hvordan du tilmelder dig Eurosport League her

Nesbokaj lå helt ind til sidste runde nummer ét globalt, et vildt imponerende resultat, men på sidste spilledag blev han overhalet af Niels Strøm Rødgaard. Det var kun 5.570 point, der sendte Nesbokaj ned til andenpladsen.

Nesbokajs hold fra start til slut