Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Så dyr var landsholdspausen: Liverpool og United blev hårdest ramt

Christian Corell

Opdateret 19/10/2018 og 11:51 GMT+2

Landsholdspausen er færdigspillet, og spillerne kan vende tilbage til deres klubber. Desværre for Manchester United og Liverpool har pausen været ekstra hård for de to engelske klubber.

Liverpool v Southampton - Anfield, Liverpool, Britain - September 22, 2018 Liverpool's Virgil van Dijk receives medical attention after sustaining an injury

Foto: Reuters

Det er den mest meningsløse turnering i hele fodboldverdenen. Det er på tide, at vi begynder at tænke på spillerne.
Sådan sagde Liverpool-manageren, Jürgen Klopp, efter 0-0-kampen mod Manchester City. Mon ikke den tyske manager har fastholdt nogenlunde samme standpunkt, efter at hele fire Liverpool-spillere er vendt tilbage fra landsholdspausen med skader.

Huddersfield-Liverpool

Vi håber, at spillerne kommer tilbage uden skader og kan spille disse nemme turneringer, Premier League, Champions League og så videre, sagde Jürgen Klopp før Nations League gik i gang.
Desværre for Jürgen Klopp misser han med stor sandsynlighed fire spillere til den nemme Premier League-turnering. Og det er ikke bare fire breddespillere, han må undvære. Det er nemlig Liverpool-profiler med mange kampe på CV’et: Mohamed Salah, Virgil van Dijk, Sadio Mane og Naby Keita. Ifølge The Telegraph træner dog både Mohamed Salah og Virgil van Dijk med igen, så der er en mulighed for, at de er med mod Huddersfield.
  • Se London-derbyet West Ham - Tottenham på Eurosport Player og 6'eren lørdag fra kl. 15:00.
Liverpool er dog ikke det eneste tophold, der er ramt af landsholdsskader. Også Manchester United har flere spillere, som er ramt og tvivlsomme til storkampen mod Chelsea.
Nemanja Matic, Marouane Fellaini, Luke Shaw og Scott McTominay vendte alle tilbage til Manchester med skavanker. Det er kun M arouane Fellaini, som man forventer være klar til Chelsea-kampen.
Antonio Rudiger er dog ligeså tvivlsom, og Chelsea må muligvis – for første gang i denne Premier League-sæson – undvære den stærke tysker.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Relateret indhold
Del denne artikel
Annonce
Annonce