Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Rundens Premier League-overblik: Holder United og Tottenham trit med toppen?

Frederik Ptak Fréder

Udgivet 27/09/2018 og 11:53 GMT+2

Her kommer et overblik over weekendens Premier League-kampe, som vi viser på vores kanaler. Her er alt, hvad du behøver at vide.

ManTotpic

Foto: Eurosport

West Ham – Manchester United
Spillested: Det Olympiske Stadion, London
Kampstart: Lørdag 13:30 (optakt fra 12:30)
TV: 6’eren og Eurosport Player
Form: West Ham (TTTVU) – Manchester United (TTVVU)
Karantæner: West Ham (ingen) – Manchester United (ingen)
I den tidlige kamp lørdag gæster Manchester United London og West Ham. Efter en katastrofal start på sæsonen for West Ham med fire nederlag har de nu vundet og spillet uafgjort i de to seneste kampe. Manchester United har også to sejre og en uafgjort i deres seneste tre Premier League-kampe, men i en klub som Manchester United, skal der altså mere til at glæde de succes-hungrende fans. Spillet fungerer ikke optimalt, Mourinho virker irriteret og senest røg de også ud af Carabao Cup’en på hjemmebane til Derby. Det bliver derfor spændende at se, om West Ham kan følge op på de sidste par kampes præstationer, eller United kan nærme sig konkurrenterne i toppen.
Huddersfield – Tottenham
Spillested: John Smith’s Stadium, Huddersfield
Kampstart: Lørdag 16:00 (optakt fra 15:00)
TV: 6’eren og Eurosport Player
Form: Huddersfield (TUUTT) – Tottenham (VVTTV)
Karantæner: Huddersfield (ingen) – Tottenham (ingen)
Huddersfield møder lørdag Tottenham i en kamp, hvor Tottenham må anses for at være store favoritter. Huddersfield er stadig uden sejr og har sammen med Cardiff scoret tre mål og lukket 14 mål ind, hvilket er dårligst af alle holdene i Premier League. Efter to nederlag kom Tottenham tilbage på sejrskurs, da de i weekenden slog Brighton med 2-1 på udebane. De skal nu følge op på sejren og holde trit med resten af topholdene, hvor minimum Chelsea eller Liverpool kommer til at tabe point.
  • Følg Huddersfield – Tottenham med optakt fra 15:00 på 6’eren og Eurosport Player
Cardiff – Burnley
Spillested: Cardiff City Stadium, Cardiff
Kampstart: Søndag 17:00
TV: 6’eren og Eurosport Player
Form: Cardiff (UUTTT) – Burnley (TTTTV)
Karantæner: Cardiff (ingen) – Burnley (ingen)
Der er lagt op til en intens kamp fra Premier Leagues bundregion, når Cardiff hjemme tager imod Burnley i syvende spillerunde. Cardiff er et af tre hold, som endnu ikke har fået en sejr. Helt godt ser det heller ikke ud med Burnley, som inden sidste rundes 4-0-sejr over Bournemouth havde tabt fire kampe i træk. Yderligere tabte de også i midtugen i Carabao Cup’en til Burton Albion, som spiller i League 1. Den turnering skal Cardiff heller ikke længere koncentrere sig om, da de røg ud til Norwich fra Championship i forrige runde. Der er derfor vigtige point at spille om i denne kamp, hvor ingen af holdene kan bruge uafgjort til særlig meget.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel