Eurosport

Premier League-managerråd fra Junker: Lacazette er rundens værdispiller

Premier League-managerråd fra Junker: Lacazette er rundens værdispiller

13/09/2018 kl. 13:58Opdateret 13/09/2018 kl. 15:08

Eurosports managerekspert, Mads Junker, afslører sit hold og kommer med tips til den kommende Premier League-runde.

Eurosport Player: Streaming af topsport

Se Eurosport Player

Hej og velkommen til 5. runde af Premier Manager

Sidste rundes anbefalinger viste sig at være en smule skuffende, selvom McArthur ramte undersiden af overliggeren, og Benteke på mirakuløs vis formåede at brænde en kæmpechance i sidste minut, så Crystal Palace endte med et hjemmebanenederlag.

  • Se topkampen mellem Tottenham - Liverpool lørdag direkte Eurosport Player klokken 13:30.

Til den kommende runde har jeg følgende tips:

Jokeren: Jonathan Jonny Castro Otto

Den spanske venstreback skiftede efter en menneskealder i Celta Vigo til Atlético Madrid i sommer og blev med det samme udlejet til Wolves. Særligt de seneste to sæsoner i Celta viste han prøver på sine offensive kvaliteter, og han er hurtig blevet fast mand under Nuno Santo. Han spiller wingback og kommer fint med frem på sin venstrekant, og med et ejerskab på blot 0.2% er det absolut en spiller, der kan adskille dit hold fra konkurrenterne.

Wolves tager hjemme imod Burnley, der virker som en skygge af det mandskab, som sidste år imponerede i PL. Seneste formåede ’Ulvene’ at tage point fra Man City, så de burde have alle chancer for at hente en sejr her.

Værdispilleren: Alexandre Lacazette

Endelig! Sådan må den franske angriber have tænkt, da han så startopstillingen til Arsenals kamp mod Cardiff i sidste runde. For første gang i PL-sæsonen var han nemlig at finde på banen fra kick-off, og han kvitterede med 1 mål og 1 assist. Henover pre-season dannede han en farlig duo med Aubameyang, men det var med franskmanden som forreste mand, mens sprinteren fra Gabon spillede ude til venstre.

  • Se Newcastle – Arsenal lørdag fra klokken 15:00 på både Eurosport Player og 6’eren.

Iwobi har gjort det fint på den venstre kant de første kampe, og det skubbede Lacazette på bænken, da der skal være plads til Aubameyang fra start i Arsenal. Med lwobi ude i seneste kamp blev der dog plads til Lacazette, og selvom nigerianeren er meldt tilbage i træning, kan jeg ikke forestille mig, at Emery sætter Lacazette udenfor igen. Arsenal har et fint program, og Lacazette er måske en dyr herre, men stadig den billigere løsning end Aubameyang samt billigere end diverse andre topangribere.

Den Sikre: Eden Hazard

Den belgiske superstjerne lader til at have fået fokus tilbage på Chelsea, og ansættelsen af Sarri har passet ham ekstremt godt. Hans kvaliteter er uomtvistelige og med to overkommelige kampe de næste par runder, er han svær at komme udenom.

  • Følg med, når Watford får besøg af Manchester United lørdag fra klokken 18:00 på Eurosport Player og 6’eren.

Sparker også straffe og frispark. Der er alle muligheder for at hente point via den lille troldmand. Personligt har jeg brændt nallerne på ham en del gange henover de sidste par halvsæsoner, men han får én chance mere nu!

Holdet til venstre er Junkers bud på en stærk startellever til 5. runde i Premier League, mens holdet til højre er Junkers eget managerhold.

The Pirates

Derouten er begyndt for The Pirates, hvor især Crystal Palace nederlag gjorde ondt samt den manglende indskiftning af Hazard, som jeg ellers havde overvejet kraftigt. Han kommer ind nu, og det sker på bekostning af Salah, da Liverpool har to ganske svære udekampe de næste tre kampe. Derudover har Salah - i de sidste kampe - ikke har virket så super skarp, som han gjorde hele sidste sæson samt de første to kampe i denne sæson.

  • Se Everton - West Ham søndag på 6’eren og Eurosport Player fra klokken 16:55.

Ydermere skifter Klopp også ofte de forreste tre ud, hvilket fjerner muligheden for det nemme og billig mål til sidst. Zaha blev åbenbart muskelskadet, uden at nogle medier ville fortælle om det, til sidste i Crystal Palace-træningen, men er han fit, bliver han stående på holdet.