Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Premier League-managerråd fra Junker: Jokeren, værdispilleren og den sikre

Christian Corell

Opdateret 17/08/2018 og 11:44 GMT+2

Eurosports manager-ekspert, Mads Junker, afslører sit hold og kommer med tips til den kommende Premier League-runde. Og denne gang afslører Junker også et nyt format.

Mads Junker

Foto: Eurosport

Hej og velkommen til 2. runde 2 i PL-Manager.
Efter gode input til såvel Superliga- som PL-Manager ændrer jeg formatet fremadrettet en smule, så der kommer lidt mere konkrete anbefalinger til dine indkøb til weekenden.
  • Se Chelsea - Arsenal lørdag fra klokken 18:30 direkte på 6'eren og Eurosport Player
De bliver rangeret i tre kategorier, så der er lidt til enhver smag i pengepungen såvel muligheden for at differentiere dit hold fra andre spillere.
Slutteligt giver jeg et bud på en mulig opstilling til den pågældende runde, indenfor 50 millioner-budgettet samt løfter sløret for, hvordan mit eget hold (formentligt) kommer til at se ud til runden.

Jokeren: Ricardo Pereira

Leicester tabte godt nok sæsonens første opgør, men spillede generelt en rigtig flot kamp. Særligt Pereira viste sig fint frem på højre siden, hvor han spillede “ude af position” som midtbanespiller, selvom han står som forsvarsspiller. Det var også ham, der ramte stolpen, som førte til Vardys reduceringsmål.
Han er pt. ejet af 3.2%, så det er stadig en spiller, der ikke er voldsom populær. Og fortsætter Leicester det flotte spil, skulle de gerne kunne overkomme oprykkerne fra Wolves. Fordelen ved Pereira er selvfølgelig også, at han er i spil “rent mål”-bonus, selvom han spiller på midtbanen.

Værdispilleren: Richarlison

Den unge brasilianer indfriede såvel mine, men også mange andre manageres forventninger i første runde. Med to mål og masse af pågående aktioner var han en fornøjelse at følge mod Wolves. Hans pris vil i de næste mange runder gøre ham til en attraktiv værdispiller og et godt tredje supplement til dit angreb, som givetvis har et par dyrere drenge allerede.

Den sikre: Kun Agüero

Det ligner en nedslagtning af dimensioner, når City søndag inviterer Huddersfield indenfor til årets første hjemmekamp. Mestrene lagde flot og sikkert fra land ude mod Arsenal, men Agüero var en af de få spillere, der trods alt skuffede en smule. Der er en lille risiko for, at Jesus kan afløse argentineren, men de første kampe synes jeg klart indikerer, at Agüero er førstevalg, og i de her kampe er det, han plejer at hamre et af de årlige hattricks ind.
  • Se Tottenham - Fulham direkte på Eurosport Player og 6'eren lørdag fra klokken 16:00.

Et bud på en stærk startellever i 2. runde:

The Pirates

En fin start på spillet for The Pirates, hvor både budgetspillerne (Wan-Bissaka, Mendy, Milner og Forster) leverede flot, og Salah lavede sine “sikre” 200k+. Det var dog skuffende med Agüero og Mahrez, der på trods af City’s sejr begge missede muligheder for at levere, hvad deres prisskilt ellers kræver.
  • Oplev Chelsea - Arsenal lørdag fra klokken 18:30 direkte på 6'eren og Eurosport Player
Det kan de dog passende opveje i den kommende weekend, hvilket egentlig var den oprindelige strategi, og eventuelle point mod Arsenal var bonuspoint.
Største skuffelse var dog den skade Hudson-Odoi åbenbart pådrog sig i sidste træning, hvilket Chelsea ikke meldte ud, førend det var for sent at skifte ham ud. Han skulle være startet på venstre wing frem for Willian, men det blev altså til -5k, og det betyder også jeg dropper ham til den kommende runde, da Hazard er ved at være tilbage i fuldt vigør. Ind kommer Adrien Silva.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Relateret indhold
Del denne artikel
Annonce
Annonce